hits

Pakistansk kunde: Fest hår og sminke!Over har dere bildene av Roshni, et av mine kunder som var hos meg tre dager etter hverandre for styling av hår og sminke. Disse bildene er fra dag nummer to, grunnen til at det tok så langt tid til jeg fikk dele de med dere er rett og slett fordi jeg ikke hadde bildene hos meg. Hun var som sagt hos meg tre dager etter hverandre og ønsker tre forskjellige looker til de tre forskjellige dagene. Dere kan klikke HER for å se hennes første look og HER for å se hennes tredje look. Etter å ha sett alle, kan du fortelle meg hvilken av de tre forskjellige lookene du likte best og hvorfor:)

Dette var hennes hærlige tilbakemelding til meg:

"Hei Gilan!
Tusen takk for en herlig tredagers sminkemaraton! Jeg er utrolig fornøyd med absolutt alt, og har følt meg som en dronning gjennom hele bryllupet. Jeg ba om tre helt forskjellige looks, og du skjønte nøyaktig hva jeg ville. Jeg har fått mange komplimenter som bekrefter det jeg selv følte. Du anbefales på det sterkeste, og jeg håper å få kunne komme tilbake snart! Stå på snuppa, you have great things ahead! Jeg er i hvert fall din faste kunde! Klem! "

Gilan

28 kommentarer

woooowwwwwwwww veldig fin ser hun ut, nydeliggggg... både sminken og hår ble kjempe bra <3

kan du lage en video hvordan du fikser dette håret?? tusennnnn takkkk :)

Åå, så fin hun ble! Du er virkelig flink :-)

Jeg likte mest den here fordi de var naturlig sminke og håret var veldig fin

Gilaaaaaaaaaan, hvordan får du dette til?? Hehe:) du har virkelig en talent. Utrolig fin sminke. Jeg likte denne og look nr 3 best:-). Jeg kommer garantert til å bli din kunde en dag.

OMG dette er virkelig wo0o0o0o0o0ow <3 <3

mashala utrolig vakker <3 <3

Å herregud Gilan! DU er sååå flink og samtidig helt nydelig person! Jeg har vist noen av bildene du har tatt av kundene du har sminket til mamma, og jeg sa til henne at hvis hennes bror skal gifte seg nå snart, skal jentene eller ihvertfall JEG sminkes hos deg! :D Skal reise inshallah om noen dager til Pakistan fordi tanten min og onkelen min skal gifte seg, og de bildene du legger ut er tips for meg føler jeg! Så tusen takk får det! HAHAHHAH! Ja, men stå på Gilan! Er en FAST leser!

woow, helt rå, alle 3 bildene er helt fantastisk, hvor mye kosta alt til sammen? du er helt rå, du er uten tvil den mest ut dyktige personen som har den kunnskapen for å fremheve. må bare si wow. nydelig, vakker.

Hei.. fast leser av deg.. Synes alle er like fine. Du er den beste jeg har sett på lenge. Synd jeg har giftet meg alt.. ellers kunne det ha vært utrolig å hatt deg som ordnet megg.. ;-) men hun bruden ser kurder

ut.. veldig søt jente..

pannekaker: Hehe, så hyggelig.. tusen takk for fine ord du:)

theresekristina: Ty !

RINE: Det er veldig varierende på hva ting koster, så du kan sende meg en mail om du ønsker å se prisene mine:) tusen takk!

Farah: Hehe, søte deg<3 tusen tusen takk for disse fine ordene. Så bra, ønsker deg masse lykke til og håper og at jeg får sminket deg engang.

Navn: Heh, ved å øve og øve! Så braaaa:)

Julieeee: Tusen takk!

Anonym: så bra=)

Julie Viktoria: Tusen takk !

Anonym: Tuuuusen takk.. det tror jeg ikke jeg kommer til å gjøre, dessverre:) <3

men jeg tror nok du laget en video hvor du viste hvordan du fikset dette håret. jeg husker ikke helt, men jeg tror du gjorde det. Fordi du hadde sånt hår på broren din bryllup (hvis jeg husker riktig) så derfor kan du jo legge det ut igjen, enten video eller link på det? tussennn takkkk du flinke <3

digger det du gjør :)

Anonym: Hm... nei.. det har jeg nok ikke gjort enda. Heller ikke bilder, er sikkert en annen look du mener. <3
tusen takk

Men du hadde sånt noe på et eller annet bryllup, det husker jeg :)

Du la ut bilder, da du hadde gruppe på Facebook hihi

Er fast leseren din.... Så husker vell litt ;)

Anonym: Hmm.. jeg har hatt samme oppsettet på min brors bryllupsfest, men aldri lager video av den:)

betaler du skatt når du jobber hjemme også?

ja det var det jeg mente.... du skrrev: det har jeg nok ikke gjort enda. Heller ikke bilder, er sikkert en annen look du mener. siden du sa det, så tenkte jeg opss jeg tar feil, men nei..du hadde den looken på din brors bryllupfest :) så det var ikke noe video, men noe bilder la du ut..

hva kaller du den looken? eller er det special gilan look hihi ;)

Anonym: Ja, det gjør jeg gjennom min enmansforetak:)

"hva kaller du den looken? eller er det special gilan look hihi ;)"

Skriv en ny kommentar