hits

Kunde: Hårstyling før og etter

God morgen dere!

Siden jeg sitter og venter på to kunder akkurat nå, tenkte jeg kanskje det var like greit å vise dere disse bildene av en kunde jeg hadde for et par uker siden. Hun ønsket å ha håret bort fra ansiktet og ha det løst bak - med masse volum. Jenta hadde lit tynt hår, vi brukte derfor extansions på henne. Noe som gjorde at hun ble kjempe fornøyd med resultatet! :D

Det ble forresten en utrolig koselig dag i går. Først og fremst så startet jeg og Asma dagen med å ta noen bilder ute. Noen av hennes bilder ble så fine at jeg vurderte å ramme de inn og henge de på veggen hjemme haha. Jeg skal gå gjennom de i dag og se om jeg kan plukke noen til et innlegg. Senere på kvelden kom jentene til og det endte med at Derya sov over og ikke Therese hihi. Utrolig koselig<3 Utennom de skrekk historiene vi måtte gjennom først da haha.
Hva syns du om resultatet ?

God´lørdag,

Gilan<3

12 kommentarer

Herregud så fint det ble, du er skikkelig flink! Stå på med arbeidet ditt :-D

Woooow utrolig fint<3

Av tusen takk dine bilder ble jo helt utrolige ❤️❤️

Igår kveld jeg gikk gjennom hele bloggen din og tenkte det er helt utrolig at du har utviklet deg såå mye på sååå kort tid. Det er mange som har utdannet seg som makeup artist men har ikke klart å utvikle seg som deg på sååå kort tid. Er utrolig stolt av å ha ei beste venninne som deg hvor jeg forteller om deg til alle som er rundt meg og det morsomte er når de blir sjokkert og tror ikke på meg når jeg sier alt dette var bare hennes hobby og ikke noe mer. Nå har jeg blitt helt sikkert på det om hvis man virkelig vil utvikle seg så klarer man det.

Kjempe glad i deg malakam ❤️❤️❤️

Asma: AW... Du vet at jeg elsker deg ikke sant? Denne kommentaren rørte! Tusen takka mali male, om det ikke hadde vært for venniner som de rundt meg, så hadde jeg nok aldri klart å komme så langt. Du har jo støttet meg hele veien<3 Elsker deg

Silje Jensen: Tuuusen takk for det, lover å gjøre det:D

Wow, helt fantastisk :O Har du brukt extensions på henne?

Shirin berwary

Shirin berwary

Det ble veldig vakkert! Jeg har følgt med på bloggen din kjepe lenge nå, dette er den endeste bloggen jeg leser og grunnen til det er at dette er den beste og mest interessante bloggen jeg har vært bort i! Du er bare helt elegant med både jobben og bloggen og jeg håper en dag så kan du holde på med meg og:D PS: dette er første gang jeg kommenterer bloggen selv om det snart er ett år til jeg har følgt med på bloggen din;)

Shirin berwary: Hei Shrin, Tusen takk for fine ord og at du er fast leser av bloggen og sist men ikke minst, kommenterer det:) Jeg ble kjempe glad når jeg så den og håper at jeg kan fortsette med å blogge og bli bedre. Jeg hadde aldri kommet så langt uten lesere så deg, så takk skal du ha:)
God helg og ta vare<3

Golstan: Japp! Tusen takk <3

june salamonsen: Tusen takk

herregud så fin hun ble!

Anonym: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar