hits

Bilder fra Inglot pre-åpning

God morgen nydelige dere! Jeg tror ingenting er bedre enn en god natt søvn etter å ha festet eller gått i ubehagelige sko kvelden før. Det er helt utrolig hvor sliten jeg ble i går kveld pga det. Til tross for at jeg bare ville sove da jeg kom hjem etter Inglot åpningen, satt jeg og Dino og skrev på et manus sammen. Vi satt og utvekslet ideer helt til klokken 30.30 i natt. Hva vi skrev om og hvorfor, vil jeg helt sikkert kommer tilbake til engang. Strax er det frokost så starter jeg dagen med å få Asma på besøk. Det er og føles som utrolig lenge siden jeg har sett henne. Jeg jobber for mye og hun er super opptatt av studien sin. Det er derfor veldig vanskelig for oss å finne tid til å henge sammen slik som vi gjorde før. Men uansett så tenkte vi å ha det litt morro med å ta noen høstbilder sammen i dag nå som det er så ubeskrivelig vakkert ute med alle de gule bladene. Etter at hun har vært hos meg idag, skal Dino finne veien ut, for da blir det jentekveld hos meg senere på kvelden. Jeg får Therese, Derya og Emma på besøk. Vi skal blant annet spise en god middag sammen, så bake verdens beste kake. Vi har snakket om å bake den kaken i evigheter, så det blir deilig å få spist den i dag.


Under har dere forresten bilder fra gårsdagens. Jeg hadde selvfølgelig glemt å ta med meg kamera , det ble derfor bare noen mobilbilder fra åpningen og ikke av hva jeg kjøpte. Jeg skal derfor prøve å ta bilder av de produktene jeg kjøpte i går senere i dag eller i morgen og dele de med dere. Det er kanskje like greit å få det i eget innlegg, så jeg kan skrive litt mere detaljert om hva og hvorfor jeg kjøpte de produktene.

 

Eye shadow heaven ...

Meg og nydelige Avin.

Sherin, dagligleder. Utrolig hyggelig dame:)12 kommentarer

såå koselig <3

der måå vi sammen en gang <3 <3

Hva studerer asma som?

Anonym: Biokjemi:)

Hei. Syntes bloggen din er kjempe fiin. Kunne ønske flere fulgte med bloggen din. Syntes du fortjener 1 plassen. Alltid fine bilder og masse sminketips. Du er bare helt råå på å sminke. Og håret ditt skulle jeg vertfall likt å hatt.. Så stå på.

ha en fin helg:)

håper du lurer deg en tur innom min blogg også.. å legger igjen spor...

Nergiz sadik: Tusen takk<3

Sandra Marie: Tusen takk:D

jonern: Takk, du også<3

Anonym: Det skulle nok jeg også ønske.. hehe, men jeg tror den dagen også vil komme, om jeg fortsatt har trofaste lesere som deg. Så igjen takk <3
God helg

Skriv en ny kommentar