hits

Model: 40s hairJeg hadde glemt helt av at jeg hadde laget frisyre nummer to på Mihriban når hun var hos meg. Her får dere sett på look nummer to, hvor håret var inspirert av 40- tallet. Det er en blanding av krøller og bølger. De hadde også gjerne kort hår i den tiden, så det passet perfekt til Mihribans hår. Spesielt hvis dere ser på det aller første bildet som er svart og hvit. Minner meg litt om skuespillere fra den tiden, ikke det at jeg er så gammel men når man ser gamle filmer kan man se en likhet. Elsker slike gammeldagse looker. For de av dere som lurer på om en kan ha denne frisyret til hvilken som helst hårlenge: Så er det fult mulig, men resultatet er som regel finest på kort / oppklipt hår. For da blir det mye mere spill i håret.

Senere i dag vil det mest sannsylig komme bildene jeg og Asma tok sammen for to dager siden! Nydelige høstbilder:) Ha en fin søndag så lenge.

 Gilan

8 kommentarer

hvor gammel er chera?

Bruden du la ut bilder av =)

Fint blogg

wo0o0ow utrolig fint <3 <3

sara: 22, Tror jeg hihi<3

Du er kjempe flink. kan du lenge ut en video om hvordan du har sminket henne? skal på fest snart og ønsker veldig det samme. håper det ikke blir for mye å be om.

Iyvan Omer: Det kan dessverre bli litt vanskelig. Det tar litt lengere tid å lage video enn hva man tror : (

Skriv en ny kommentar