hits

Krøllene mine

Dette innlegget lager jeg til alle dere som daglig spør meg om mitt hår både her, på Instagram, Fb og andre steder. Noe kanskje mange av dere ikke har fått med seg er det at jeg faktisk er født med masse krøller. Etter masse farging og varmebehandlinger, har krøllene mine blitt mindre og mindre med årene. Noe jeg angrer veldig på den dagen i dag. Håret mitt er veldig slitt nå, jeg retter det nesten aldri ut lenger nettopp for å ikke gjøre det verre. Om jeg gjør det, så bruker jeg varmebeskyttelse. Jeg likte aldri krøllene mine som barn, men når jeg nærmet meg 18 års alderen, begynte jeg selv å forstå at det var veldig spesielt med krøller siden veldig få hadde det. Men det var dessverre også i den alderen hvor jeg begynte å stripe og farge håret helt til jeg for et par år begynte å se mindre krøller og mere slitt hår. Da bestemme jeg meg for å kure det en gang i uken, bruke hårolje og alt som kunne hjelpe håret mitt tilbake. Det blir dessverre aldri som før igjen men, det er dessverre slik at man ikke hører på andre når det kommer til slik til man selv begynner å forstå hvor skadelig noen behandlinger kan være for vårt hår. Som blant annet å farge det hjemme, rette det ut uten varmebeskyttelse osv. I de siste årene har jeg rettet det mye mindre ut, i forhold til hvor ofte jeg pleide å gjøre det på vgs. Jeg er også blitt flinkere til å kure det ned, unngå å ta det stram opp, kamme det i dusjen osv.

Starter alltid med å tørke det forsiktig med håndkle.  

Så bruke en olje på tuppene. Denne håroljen eller serumet " Cristal " er favoritten min fra Kurdistan. Litt usikker om det finnes her i Norge. Men, jeg tror Moroccanoil kan være like bra og sunt for håret.

Også har dere håret mitt etter en ca. en times tid. Lar det som sagt tørke i fred. Det er også slik at når det har tørket seg helt, så er det mye mere volum og mere presise krøller enn bilder over. For da drar jeg også fingrene gjennom håret for å få enda mer volum.

Slik ser resultatet ut etter en dag. Hår har jo som alt annet også bra og dårlige dager, noen ganger er krøllene mye finere enn andre ganger.

Under har dere et bildet av håret mitt før jeg hadde bleiket det eller farget det noe særlig. Store, sunne krøller...Håper dere holder dere langt unna hjemmefarging og er veldig forsiktig med varmebehandlinger! :)

Gilan

17 kommentarer

Elsker DEG og krøllene dine

Like fin alltid, flat elr puff!

Fantastisk blogg, krøller og personlighet:D:D

så sykt fint hår! jeg har farget håret mitt mange ganger hvertfall 20 tror jeg... retter også håret en del! så håret mitt er ganske slitt, men jeg bruker hårkur så det hjelper litt hvertfall! <3

OMG det vakkre håret! Du er like pen med både litt korterere og veldig langt! Du har så vakkert hår!:)

Shaima: hihi elsker deg og stemmeb din også x) gleder meg ko te binem!

Kaisa Elise: hihi takk takk.

Desi: tusen takk for det du:)

Emma: tunse takk! True, litt kjippt å angre men veldig bra at du og kurer det<3

Shirin: nååah, tusen takk for det søte deg:) veldig hyggelig sagt av deg:)

Du har utrolig fint hår.

Men at veldig få har krøller stemmer vel ikke. Krøller finnes i forskjellige typer. Store, små, tette og lette. Men er enig at flertallet ikke har slike krøller ;-) Går vel mest i bølger og rettere hår i flertallet.

Nydelig <3

Asma: Tusen takk<3

Eline: Sant, men jeg mente generelt i Norge.. ;)

Kan du vær så snill å legge ut en video blogg der du sminker brynene dine, og legge ut bilder av produktene du bruker! Ser at du bruker en pensel osv..

kontakt meg på facebook. Nahid ramazani

Nahid: Hei, jeg vet ikke om det er du som har spurt om det flere ganger, men jeg har som sagt vist i video hvordan jeg gjør det og hva jeg bruker. Det vil nok være til hjelp for deg vil jeg tro:)
her er linken: http://www.youtube.com/watch?v=NokfitkOqMo

Jeg synes fargen på håret ditt slik det er nå er helt nydelig. Jeg har selv like krøllete og nesten like langt hår som på det nederste bilde av deg men har litt lysere farge på håret. Jeg har bare rettet det ut 2 ganger og har aldri farget håret. De siste årene har håret mitt blitt mørkere og jeg tenker å farge det litt lysere/stripe det. Og i grunn også ta en hårklipp i og med at jeg veldig sjeldent klipper håret og er alltid misfornøyd etter et frisørbesøk. Derfor lurer jeg på om du hadde noe sted i Oslo å anbefale eller vet om en frisør som kan håndtere den type hår? Og merket du stor forskjell på håret allerede fra første farging ifh. tørrhet osv eller var det ca det samme ? :)

Skriv en ny kommentar