hits

Ettervekst borte

Mange av dere hadde sikkert lagt merke til etterveksten min, noe jeg hater like mye som lukten av bananer. Haha, jeg har følt meg så utrolig ustelt i de to siste ukene at jeg nesten ville gå med lue hele tiden. Men, resultatet jeg fikk sett i dag av det min søster gjorde på meg var verdt ventingen. Min  søsteren Peyman er ekspert på å farge og stripe hår, jeg måtte og ville derfor vente til jeg hadde kommet hit til Trondheim. Hun farget og stripet etterveksten for meg i går og jeg har helt ærlig A-L-D-R-I i mitt liv vært så fornøyd som denne gangen. Det er egentlig ikke overraskende at hun gjorde meg fornøyd så flink som hun er. Så ja, jeg føler meg fresh nå som det er få farger på håret hihi. Du som hadde kommentert om etterveksten min på det ene innlegget mitt, vet nå hvorfor jeg ventet så lenge med å fikse det:)

Søsteren min eier en skjønnhetssalong i Kurdistan og er her på ferie.. gjett om jeg skal gjernevaske henne til å bli slik at jeg og henne kan åpne sted sammen:D

Bedre bilder av resultatet vil komme senere. Her får dere noen mobi bilder jeg tok av håret mitt før og etter.

FØR:

ETTER (ææh, seriøst Peyman, jeg elsker deg) :Hva syns du om resultatet?
34 kommentarer

Kaisa Elise: Takkkk!:)

Jeg ser ikke stor forskjell ettersom du har stripet og farget det, det er like vakkert og du er like vakker!<3

Shirin: hehe takk! Jeg ser veldig veldig stor forskjell selv fordi jeg hadde typ ombre før og når har vi stripet hele!:) det er få brunestriper i håret igjen nå:)

Det ser kjempefint ut. Praktisk med en sånn søster, da! :D God tirsdag!

Hei ! Hun er kjempe flink. Jeg lurer på om hun er like flink som deg i sminke og oppsett av hår ? Er det mulig å få se bilder av arbeidet hennes!

Heii

Håret ditt har blitt veldig fint :) hvor i Kurdistan har søstra di skjønnhetsalongen? Og hva heter salongen?

INGER H.: hihi ikke sant! Tusen takk det samme til deg:)

:): Det meste av det jeg gjør, har jeg lært av henne:) du kan se noe av det hun har gjort på fb om du søker 'agorabeautysalone' eller på insta.)

Nermin: tusen takk! Agora heter salongen og det ligger i Duhok:)

Åååå Gilan ♡ Så bra at du er fornøyd :) glad i deg også sise og jeg gleder meg også til å snakke mer om våre planer! Jeg er alltid her for deg som store søster og frisør! Ilu

Gilan kan du vise bilder av søsteren din peyman

Fint hår du har <3 Nydelig øyne også <3

Ohhh hon är jätteduktigt ju! :) har sett agorabeautysalon på instagram men visste inte att det var din syster. Är hon lika duktigt som du är på att sminka och fixa hår? then she can fix me on mig big day, you won't need to fly all the way from norway to kurdistan just for me :P

Kan du vær så snill og lage ett innlegg om hvordan du farger bryn?

Jeg farger med blyant men deg ser så unaturlig ut og ønsker at det dkal være mer naturlug!!

Digga bryna til maddepadde da du fiksa hene

Hei!

Ville bare si først at håret ditt er helt nydelig nå. Jeg lurer på hvor i Kurdistan hun har salong og hva heter salongen? er nemlig i Kurdistan og vil gjerne besøke henne for å fikse håret mitt

så fin det ble:) hehe håper ikke du tok deg nært av ettervekstkommentaren:P hva slags farger/bleking brukte hun? fra norge eller kurdistan?

Anonym: Hehe neida, men nå vet du grunne om det var du som skrev det forrige kommentaret:) Det var fra Kurdistan, fransk merke.

M: Tusen takk.. du kan få mere info om du klikker deg inn på denne linken her: https://www.facebook.com/pages/Agora-Beauty-Salon/466202356747277 .. men hun er jo her akkurat nå, men salongen er jo oppe:)

Anonym: jeg har jo flere ganger vist i videoer om hvordan jeg gjør det. gå inn på youtube profilen min, så ser det du det i min siste video:)

Sh.: Hehe tusen takk for det:) Hun er nok veldig veldig filnk.. det meste jeg kan har jeg lært fra henne, hun er veldig flink i mye som jeg ikke kan, som klipp farge osv også:)

Hun kommer forresten kanskje til å bo her hun og haha:)

Siv Jensen: Tusen takk <3

Miriam Hadgu: Takk for det:)

Anonym: Det kan jeg helt sikkert gjøre i et innlegg:)

peym: Hihi.. <3 xode hesh te dkem <3

Du r alltid nydelig, Peym har gjort kjempe bra jobb. Hun r jo flinke t alt. Gi henne en klem fra meg ;)

Ashna rush: Hehe takk nydelige deg:) ikke snat, takk det skal jeg gjøre:)

Dilber Akrawi

Dilber Akrawi

Wow det ble ju kjempe fint;)

Lurer på om du har prøvd noen av de inglot produktene du kjøpte, og om du eventuelt kan skrive hvor fornøyd du er med de i forhold til andre produkter du har brukt tidligere! De åpner nemlig nr. 2 her i Kristiansand imorra og har 25% på alt tenkte skal innom de, men må høre først fra deg, hvis du får tid. Takk

Mashala Peyman er utrolig flink

Asma: Takk malem, det er hunz3

Dilber Akrawi: HEI, jeg har prøvd de og er like fornøyd som jeg trodde jeg vil være. Skal prøve å lage et innlegg om det når jeg er hjemme:)

Dilber Akravi

Dilber Akravi

Ok, tusen takk;)

Skriv en ny kommentar