hits

Professional dreamer

Hei engler! Herregud så godt jeg har sovet i natt. Borte bra, men hjemme er alltid best. Spesielt når man har kost seg mye mens man har vært borte og kommer hjem til noe enda bedre og nye endringer som  peisvegg og peis, bilder fra bryllupsdagen vår på soverommet. Vi skulle egentlig gjøre ferdig de bildene for lenge siden, men vi var litt for flinke til å utsette det. Dino har endelig fått gjort det nå. Jeg har dessverre ikke bilder av selve soverommet. Men, jeg har et bilde av murveggen bak peisen som jeg kan vise dere senere i kveld. Kanskje jeg kan knipse et par bilder av soverommet også får dere til neste innlegg. Jeg er og har vært superfornøyd med alle de nye endringer hjemme og nå gleder jeg meg til å dele bildene av leiligheten med dere:).

Nå må jeg drikke ferdig kaffen min, fordi straks får jeg en kunde som skal på fest. Hun ønsker å få fikset både hår og sminke hos meg her i dag. Deilig måte å starte dagen på, å style andre og få de til å føle seg vakker må være noe av det beste her i verden. Blir alltid like glad når jeg ser reaksjonene til disse herlige jentene.

Svarer forresten på deres kommentarer senere i dag:)


Hva skal du eller hva startet du dagen din med?

10 kommentarer

idag skal jeg til ei venninne :D

Jeg startet dagen min med en smoothie :)

Gleder meg til å se bildene! Har du forresten sett at Dashni Murad har tagget deg på instagram? Ble så glad det hun hadde skrevet om deg :)

Emilie: Så bra! Jaa:) utrolig koselig av henne:) <3

Julieeee: Deilig!

Mediapusan: Koselig;)

elsker den nye headeren din <3

Kaisa Elise: du er så nydelig du>3

kan du lage et innlegg om sminke kolleksijonen din?

Oda Margrete: Det kan jeg helt sikkert gjøre engang

Skriv en ny kommentar