hits

Kunde: festoppsett og sminke

Hei dere! Ok.. Jeg vet jeg hadde lovet dere filmen til Madeleine, men det oppstå en liten problem så vi er nødt til å vente til det er løst til vi kan dele den på nettet og med dere:) Istedenfor nå blir det bilder av den kunden jeg hadde i går. Hun ønsket både hår og sminke til et bryllup! Nydelig jente:)
Syns?
21 kommentarer

veldig fint :)

miinemor: tusen takk!

jeg som hadde komet innom 5 ganger i løpet av de siste 3 timene, for å se om du har lastet ned filmen :( ..... men nydelig hun ble, wow det ble helt nydelig på håret. <3

RINE: beklager:(:( men vi kunne ikke noe for det.. Men det kommer og det er verdt ventetiden skal jeg love deg:)

Tusen takk! <3

Ble helt nydelig, dest xosh<3 Savner deg, kom snart tilbake til Trondeim.

Kjempeflott, som vanlig :)

så utrolig fint det var!:D

Eline Aunmo: Tuuusen takk !

Kaisa Elise: Tusen takk pene deg<3

Elin Slåen: Ty! :D

Mediapusan: Ty! :)

Jill: Tusen takk <3 xode ezji savner deg <3

Loooove it ;))

Åååå gud så vakker :) Veldig fin sminkke og hår. Synes du er suuupppeeerrr flink mashalla :) Har følgt bloggen din veldig lenge og synes Dino burde være stolt av å ha så flink,pen,søt,vakker,ubeskrivelig kone mashalla :)

Silav: takk nydelige deg! Du aner ikke hvor glad jeg blir av slike kommentarer! Tusen takk for det:) klem

Hei! Vil først og fremst si at du virkelig har et stort talent! Gikk gjennom bildene dine på bloggen og falt virkelig for måten du sminker og styler hår på:) jeg lurte på hva prisene ligger på? Finner jeg det noen sted på bloggen? Keep up the good work!

Selma: Hei og tusen takk skal du ha for det:) Nei, dessverre. Men, du kan sende meg en mail på gilan@gilmakeup.com så skal jeg sende deg en prisliste:)

Skriv en ny kommentar