hits

slik vil neglelakken din sitte lengre

Flere har i det siste spurt meg om jeg kan ha flere skjønnhets tips her på bloggen. Hvor jeg blant annet anbefaler sminke og andre type skjønnhets tips og produkter. Noe av det mange av dere har spurt meg om tidligere, som jeg ikke har hatt tid til å svare er: Hva som må gjøres for at neglelakken skal sitte på lengre. Grunnen til at jeg vil svare på dette først er rett og slett fordi jeg selv hadde problemer med det til ei venninne av meg som jobber med negler kom med et par tips, noen veldig enkle tips som man kanskje ikke tenker over før man setter på neglelakken. Jeg skal gjøre det veldig enkelt for dere og dele disse tipsene i tre forskjellige punker:

 

1. Rene negler. Det er nesten som å male en vegg. Veggen må være ren eller så må man vaske den før maling, slik at malingen sitter bedre og lengre. Slik er det med våre negler også. Ren grunnlag, er det viktigste du må tenke på før du tar fram lakken hvis ikke så vil lakken gå bort etter en dag. Selv så brukte jeg å ta krem på hendene mine etter å ha fjernet gammelt neglelakk uten å tenke over at fettet i håndkremen kunne ødelegge litt for selge neglakken. Bruk alltid en neglelakkfjerner før du setter i gang med farge neglene. Selv så har jeg brukt neglelakkfjerneren under i det siste. Kanskje ikke det beste som finnes pga lukten, men helt greit den:)

 

 

2. Base lag. Negler,slik som huden vår trenger en type primer/base for at foundationen skal sitte lengere, se glattere og jevnere ut? Det er akkurat samme sak med negler, pluss at neglene dine ikke vil bli misfarget og det vil få neglelakken til å sitte lengere. Det er selvfølgelig veldig viktig at du lar denne baselakken tørke, før du setter på selve neglelakken. Den beste forsterkningsneglelakken jeg har brukt hittil er fra Essie, det er noe jeg ville anbefalt dere som sliter med svake negler!
3. Tynne lag:  Sist men ikke minst, så er det kjempe viktig at du starte med å sette en lag først. Så vente til den har tørket seg helt også påføre en-to lag til slik at du jevner fargen ut og får best resultat.

 Hvor flink er du til å ta vare på neglene dine?

15 kommentarer

fine tips :) jeg fikser mine hos en dame så jeg har akryl så jeg tar godt vare på de når jeg er der, ellers så trenger jeg ikke gjøre noe :) de er kjempe fine hele tiden :D

Takk for tips!!!! :)

Bra tips! Jeg pleier også å ta på håndkrem etter neglelakkfjerning, må vel prøve å ikke gløre det nestegang ;)

Gode tips! Selv har jeg akkurat investert i en haug nye neglelakker fra både OPI, Essie og Deborah Lippmann. SÅ mye bedre enn de fra Depend!

mariejl: så bra!!:)

Ida: bare hyggelig du!!;)

Lone Hansen: så bra!!:)

Anne Louise: ikke sant! Gjorde det hver gang selv!

Jenny: true true... Penere negler gjør mye med utsendet til ei jente;)

Skriv en ny kommentar