hits

Historisk bra dag !

Et av de største drømmene mine gikk i oppfyllelse i dag, takk Gud for det!

Dagen idag har nærmest vært en drøm. Helt ærlig, jeg ba Dino om å klype meg i armen et par ganger til jeg forstod at det var virkelighet. Eks, tenk at du er fotograf, du går inn i en fotobutikk og de sier: Vær så godt å plukk det du vil ha av linser og diverse utstyr. HELT SYKT opplevelse. Det å kunne gå rundt og velge sminke var som en drøm! Dette fikk jeg oppleve hos Inglot i dag :D

Ok, her kan jeg forklare litt kort om hva alle de møtene jeg og Dino har vært med på i det siste var for: Jeg og Dino har jobbet nesten 24/7 med å få fikset firmaet mitt Gilmakeup, ordne viktige papirer, dra på møter for samarbeid, ordne med diverse avtaler etc. Et av de møtene vi var på var med nettopp Inglot. Som mange av dere vet så har de åpnet butikk i Oslo og i Kristiansand og det vil komme enda flere butikker etterhvert. Jeg skal ha et eget innlegg hvor jeg skriver dypere om selve merket Inglot og produktene de har og hva deres planer er fremover. For det er store planer. Jeg, som mange av dere sikkert har fått med dere nå, kommer til å samarbeide med Inglot. Ikke bare det, men lokalet jeg har snakket om i de siste dagene er Beauty Spot som er  hudpleiersalongen til Sherin som også er dagligleder og forretningsfører av Inglot Norge sammen med sin forlovede Daniel. For et herlig par som både jeg og Dino har fått sansen for. De virker genuint ærlige, motiverte, har store ambisjoner og så utrolig pågangsmot. Føler at Dino og jeg og Sherin og Daniel har en del til felles når det gjelder mål og ambisjoner. Det gjør meg så trygg på at et samarbeid kan dyrke noe enda mer positivt.

Jeg har som sagt mitt eget sted nå som er nesten ferdig møblert. Jeg kommer mest sannsynlig til å bli ferdig med å fikse selve rommet i løpet av uken og med en gang det er gjort, kommer jeg til å komme med mange forskjellige kampanjetilbud på både hår, sminke og hyggelige pakkepriser som negler, styling, makeup osv. negler. Noe mange av dere har spurt meg om tidligere, jeg kan endelig tilby dere det meste innenfor skjønnhet!

Nå skal jeg se litt på inspirasjonsbilder for interiør til rommet jeg skal flytte til, få orden på sminken og organisere det litt, jobbe med mine prislister som da endelig skal komme på bloggen og sist men ikke minst.. så kommer jeg til å komme med mange forskjellige konkurranser, tilbuder for styling, bilder osv. Gled dere sier jeg bare!

Også ble det en koselig middag etter dagens gode innsats på meg, Dino og Tommy!Har du noen ganger prøvd Inglot sminke?

46 kommentarer

Er Tommy i forhold :p ?????? Hvorfor skriver du ikke en eget innleg om han? :D det ville vi jenter ha likt hhh

Gratulerer så mye, gleder meg til å se fremgang :) og la meg bare tilføre en liten ting til, NORSKEN din har blitt mye bedre:) lyyyykke til videre:)

Åååå Gratulerer dette fortjener deg, ønsker deg alt beste ❤️❤️❤️

Digger skjerfet ditt!

så gøy :) gratulerer, nei det har jeg ikke :)

Gratulerer så mye Gilan. Er så glad på deres vegne! Lykke masse til og stå på!

Jeg vil bare si at du har for dyre priser gilan, ikke for å frek, wallah jeg elesker deg

RINE: Det er vår kjære Tommy ja! Hahah kan sikkert gjøre det engang:p

Nesrin: Tusen takk, haha vel det er godt å høre!

Asma: taaaaaakkkkk malem! ??

Mia Toft: takk!!:D

irisedvarda: tusen takk! Da syns jeg du skal det;)

Elham: tusen takk kjære deg! Det lønner seg å drømme:0

Anonym: hehe jeg har ikke noe i mot at du sier det. Kundene mine vet hva de får av kvalitet og service, mange av de mener de får til og med mye mere for pengene:) Hihi takk!

Så artig! Har nok ikke prøvd det neii, kanskje jeg burde! :) Ha en fin kveld videre! :D

Ååå, dette er så fortjent, gilan ! Du er så flink og jobber så hardt :) ! Og så heldig du var som fikk plukke ut sminke, er en smule sjalu jeg, haha ! Fortsett å stå på fine deg <3

Gratulerer så mye Gilan! Dette fortjente du virkelig! Du som er så talentfull i det du gjør! Ønsker deg masse masseeeeeee suksess videre i livet:-) Stolt av dere begge faktisk:-) Cavet pish hengo dirkaven inshallah:-) Klem

Mabrouk Gilan! Endelig Inglot i Oslo :D Har hørt mye bra om gel eyelineren dems #77, og vil prøve den. Når åpner butikken for salg av sminke?

Så gøy, og så spennende- herlighet liksom :D

gratulerer !!! håper du lykkes :)

Åhh gratulerer så mye Gilan. Du har kommet utrolig langt og det viser bare oss andre at man ikke burde gi opp på drømmer. Jeg er så glad på dine vegne og håper at jeg kan besøke butikken din og bli stylet av deg :D

Jeg har prøvd neglelakk og multicolor highlighter fra Inglot og jeg elsket begge!

Hahaha åj skrive feil, mente dette fortjener du mali malem ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Visste du at Inglot skal åpnes i Majidi Mall I Hewler, Kurdistan? Det er en Yves Rocher butikk der også, på Majidi Mall.

Dette fortjener du gil, Proud of you bby<3

Jill.: Tusen takk, Jill! <3

Kurdi: Faktisk ja, eller da jeg var i møte med de.. så sa de at det skulle åpnes i Irak, og dagens Irak er jo Arbil.. så :D woho!

Asma: ehheheh sikker? <3

Jm: Tusen takk skal du ha kjære deg! Det er bare å komme innom det:) OOOh, de noen heftig brae neglelaker:D

Ronja: Tusen takk!

Elin Slåen: hihi jeg vet, tusen takk!:D

theresekristina: åå takk:D

Gratulerer så mye! Håper å se framgang for det fortjener du :)

Lurte på om du har noen foundationer å anbefale når man skal ta bilder? Har prøvd mange forskjellige foundationer (Chanel perfection lumiere, landcome idole ultra 24 hour, clinique superbalance osv) Og syns ingen av dem blir fine på bilder :/ Dekkeeffekten er liksom ikke den samme på bildene som de blir i virkeligheten. Har hørt det er fordi de foundationene som inneholder solfaktorer ikke blir bra på bilder, kan det stemme? Har du isåfal en foundatio du kunne anbefale når man skal ta bilder? Da mener jeg vanlige bilder, ikke photoshot.

Tusen takk på forhånd :)

Chnar: Hei og tusen takk!

Det viktigste du må tenke på er at foundationet er oljefri, eller at du bruker en pudder over som kan matte ned foundationet. Det er noe som får huden til å se bedre ut i bilder:)

Nå vet jeg ikke helt hvor du er fra, men Inglot skal ha noen brae oljefrie foundationer som man kan bruke i bilder og i hverdagen! De åpner nettbutikk snart, da kan jeg sikkert sende deg linken på foundationet om du ønsker og minner meg på det!

Jeg er fra Kurdistan jeg også :) Og alle de foundationene jeg har brukt er oljefrie, men du nevnte en gang en foundation fra smashbox som skulle være bra for bilder? Husker ikke navnet på den.

Chnar: Sant, det heter studio skin:)

piroza ba dli xosh 😃

kan jeg få adressen ?

Jeg har 2 lip pallatter fra inglot som jeg elsker!

Pirozaaaa :D

awinenett.com

awinenett.com

Det var en stund siden jg fikk tid til å stikke innom hitt... Gratulerer så mye Gilan! Di har jobbet hardt og fortjener dette. Så utrolig spennende også er jg veldig glad på dine vegne<3

Skriv en ny kommentar