hits

Burde jeg klippe håret mitt kort?

I dag så jeg et bilde av kona til broren min hvor hun har klippet håret kort. Hun kledde det så godt at jeg nesten begynt å lete etter saksa for å klippe mitt. Haha, neida så spontan er jeg ikke.. Eller jo kanskje, man vet aldri med meg haha. Jeg har hatt langt hår i ganske mange år nå, klipper tuppene jevnlig men jeg kjenner fortsatt at jeg trenger en forandring. En litt større og mer spennende forandring, hvor jeg kan se på bildene mine om 30 år og si.. Hva var det jeg tenkte? Haha. Jeg har fått mange nei allerede, men vil veldig gjerne høre deres mening også og om hva dere evnt tror jeg hadde kledd enn det håret jeg har nå.

Er kort hår er noe for meg tro?

48 kommentarer

NEI ,, ikkeeeee gjør det :O

Jeg tror du hadde passet kort hår :)

Hvis du har lyst så syns jeg du skal gjøre det :)

Utrolig fint hår du har! Tror absolutt du vil kle kort hår også :)

Nei jeg syns ikke du burde gjøre det, du har jo syyyykt fint hår. Du burde tenke deg godt om altså for det er ikke bare bare, jeg hadde like langt som deg og klipte det kort, angra sykt mye. Så tenk deg GODT om!

du har jo kjempe fint hår nå, men hvorfor ikke prøve dersom du har lyst på forandringer? Tror du vil kle det også;)

du har fint hår. men jeg syns virkelig du bør gå for kort hår. alltid gøy og spennende med ny forandring, og jeg tror du hadde kledd det skikkelig. go for a change, om du gjør det fordi du vil, selv om mange sier nei, så er det kanskje mange der ute som også vil klippe men er usikre pga alle som sier nei nei ikke klipp.

s¨å jeg syns du bør gjøre det :)

klem

Hmm...egentlig er jeg litt skeptisk til det. Men hvis du ha lyst på forandringer, så hvorfor ikke? Tror du ville ha kledd det.

ja du har fint år! Litt trist at det klippes bort, men nå vi også tenke på at hår er noe som alltid vikser ut igjen ;) Hva er bedre enn nytt og frest hår `? Gjør det :)

Kort er tøft og spesielt for utlanske jenter med tanke på alle "oss" har langt hår. Men du er allerde unik med ditt krøllete hår, og hvis du skal klippe så må du rette håret alltid og sist men ikke mint kommer mine øyner til å savne å se på krøllene dine :P

Dersom du klipper så vil jeg mene at du er den tøffeste jenta ever!

du må ikke klippe det fine håret ditt. og en annen ting hvis du klipper håret kort når du har krøller kommer du til å få en sånn typisk "bolleklipp" nå vet ikke jeg hvordan håret ditt er i virkligheten men etter erfaring fra frisørsalongen ville jeg ikke anbefale det på krøllet hår.

Tu her ya cani xu tu chel xu bikey <3

Jeg kan klippe deg:p det hadde passet men ikke for kort

Anonym: Hahaha.. true!

Jine Atrushi: ÅÅ gelek supas <3

Kaisa Elise: oi, takk!:D

MammatilAron: Nja, både ja og nei.. fordi jeg har ganske store krøller, har hatt veldig kort før og det satt seg veldig fint. Det er som regel finest når det er litt oppklipt! Men enig det med frisør!:)

Anonym: True true.. helt sant det! haha, skal se hva det blir til!:D <3

Anonym: Helt sant, om man tenker sån så er det ikke så farlig!

Naze: hm... blir så usikker selv:o

19 år og mamma til 2 Prinser: Hehe takk!

helin: Sant, godt poeng! Skal se hva jeg ender med.. utrolig vanskelig når 95% sier nei haha! <3

nadine: Mhm... Takk!:D

NEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

layla: Sant, har selv venninner som har angret skikkelig etter å ha klipt håret sitt. Er jo sånn jeg og, men håret mitt vokser utrolig fort! :D

Benedikte: Åw, takk!

Iselin Renée: Takk:D

Camilla: Så braa:D

amedi: Hmm.. skal se hva det blir til:o

trude: Hhaha ok.. <3

Du passer med alt, du. :)

vet du hva du kler alt, men dette hadde kledd deg sinnsykt fordi du har tykt hår (heldige deg !) sjekk dette: https://www.google.no/search?q=short+celebrity+cut&client=firefox-a&hs=yE6&rls=org.mozilla:nb-NO:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=vzuWUufkEOjnygOl9YCIDA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=624#facrc=_&imgdii=_&imgrc=JqUYPF101Pq2FM%3A%3BplYGPdJ_qbLapM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.heresyourshampoo.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F03%252Felisha-cuthbert-shor-hairstyles.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.heresyourshampoo.com%252Fpixie-cut-short-celebrity-hairstyles-2011.html%3B940%3B1173

Du er vakker uansett <3

absolutt, synes kort hår er fin, og er mer moderne en gammel langt hår som bare henger ned. :) du vil kle det.

du kommer til å passe enda bedre til kort hår enn hva du gjør med langt hår. med din kropp ville jeg alltid hatt kort hår, da vil du se høyere ut og det stjeler ikke så mye av din skjønnhet :) og pluss at det er så mye mer voksent...så jaaa nytt hår nytt arbeidssted. kort hår som grunder er en fin start;)

Du kler jo alt :) Så hvorfor ikke! Kort hår er annerledes og mer unikt, og om du angrer vokser det jo ut igjen. Hva sier Dino da?

Sarah: Sant det du sier! Dino liker tanken han ! haha:)

mimi: Du sier noe der.. men åhh det er så fint med langt og haha dette må jeg tenke nøye over! <3

Asma: Takk malem <3

Jeg synes du skal gjøre det, men ikke for kort, og hår vokser jo ut igjen hele tiden. Så det er ikke verdens ende om du angrer på det etterhvert, og som du sa, store forandringer er bra av og til.. det er greit å prøve nye ting og veldig spennende :D du har ikke så stor ansikt, så det hadde passet deg PERFEKT syns jeg!! & btw, siden Dino likte tanken, da må du bare GO FOR IT GURL!! :dd

Du burde gjøre noe nytt med håret ditt! Du er jo alltid vakker, men deilig med forandringer.

Anonym: du sier noe her.. hihi skal tenke på det ! <3

Jeg tror faktisk du hadde kledd kort hår, kanskje en halvlang bob, så trenger det ikke være såå superkort heller.... Meeeen siden jeg angra sååå masse selv så tør jeg ikke anbefale noen å klippe seg fra langt til kort hår, haha! :(

Hvor er genseren din fra?

Ja, du hadde kledd kort! Jeg klipte meg selv fra nesten ned til baken til bob, ble utrolig fornøyd, men savner det lange håret litt etter 6 måneder, men var verdt det! FIkk prøvd noe nytt og liker det veldig godt! Men gleder meg til det er vokst ut igjen!

Molly: Bik Bok:) skjønner.. det er det jeg er redd for at jeg ikke er tålmodig nok til å vente haha:)

zhyan: Haha du har jo sagt det til meg før, at jeg hadde kledd det, men faen blir jo redd når jeg ser hvor mye du nevnte ditt haha!

Skriv en ny kommentar