hits

Kunde, sminke og hår for julebord

Hello dere! Wow så fort tiden har gått i dag. Stod opp litt tidligere enn hva jeg vanligvis gjør, spiste en god kurdisk frokost foran peisen mens jeg og Dino så på en ny episode av serien vår Orange Is the New Black. Elsker den, mest fordi det er den tiden jeg og Dino slapper helt av sammen og ikke snakker eller tenker på  jobb i det hele tatt. Etter frokosten møtte jeg et av mine kunder, Namo som ble stylet av meg på hennes forlovelsesdag for ca et år siden. Denne gangen ble jeg med henne for å se på hennes brudekjole og samtidig snakke med henne om detaljer for selve bryllupsdagen som er nå i januar. Helt nydelig brudekjole, gleder meg så sykt til å style nydelige henne igjen! <3 I og med jeg måtte til et annet sted ikke så lenge etter at jeg møtet henne, måtte vi avtale en ny møte med litt bedre tid! Noe jeg gleder meg sinnsykt til. 

 

Over har dere forresten noen bilder av enda en kunde jeg hadde sist lørdag. Denne jenta med det nydelige lange håret skulle på julebord og ønsket derfor å se litt mer smashing ut enn hva hun vanligvis gjør. Hun ville ha et oppsett som var inspirert av et jeg hadde på forlovelsesfesten til broren min. Det ble en litt løsere versjon av det jeg hadde 1.fordi hun hadde for langt hår 2. fordi hun bare skulle på julebord og ikke en stor fest. Du kan klikke her for å se hvilken oppsett det er jeg snakker om.

Om du skal på fest, julebord, juleball, eller ønsker å bli tatt bilder av kan du kontakte meg på : gilan@gilmakeup.com for bestilling av tid:)

Nå må jeg legge fra meg macen og gjøre meg klar til å dra på trening sammen med Dino:)

10 kommentarer

Synes langt hår er fint, men ikke for langt heller, fordi det er ikke mye man kan gjøre med håroppsettet sitt daglig, derimot litt kortere hår er finere fordi du kan flette det, høy/lav heste hale, ha det løst på skuldrene etc.. men fine bryn hadde hu :)

Wooow mashala, utrolig fint ❤️❤️

veldig veldig fint oppsett! kan du lage video av hvordan du gjør det oppsettet evt. tipse om en youtubevideo som viser det ? takk :)

synes at like langt hår som gilan er passe, ikke for kort eller for langt, men det er noen som kler begge og andre kler bare det ene. alle er vakkere på sin måte :)

Hun hadde nydelig hår selv om det var for langt. Det kler henne sikkert :) Jeg elsker oppsettet. Kan du vær så snill, Gilan, lage en video om hvordan du setter det opp slik? Eller finnes det video ute på youtube allerede? Jeg er heeelt forelsket i dette oppsettet altså!

Wow, så langt og fint hår! <3

Naze: Det finnes dessverre ikke videoer av dette oppsettet her på youtube, jeg har også tidligere sagt at jeg ikke vil lage video om det, har verken lyst eller tid til å gjøre det:(

Anonym: Det er helt sant det du sier, er selv ikke så stor fan av for langt hår, det ser oftest ustelt ut, uansett hva du gjør med det. men det er jo smak og behag:)

Skriv en ny kommentar