hits

Noen av mine favoritt produkter fra Inglot

Før jeg la meg i går kveld, kom jeg på at jeg aldri skrev ferdig dette innlegget om Inglot sine produkter. Beklager at det tok så langt tid, men jeg har en tendens til å glemme ting noen ganger.. spør Dino han vet alt om det, haha. Her kommer det et innlegg om noen av mine favoritt produkter fra Inglot som jeg bruker daglig. 

The Freedom system:

Noe av det beste med Inglot sine øyenskygger er friheten til å kunne sette sammen sine egne palleter. Man kan selv velge hvor stor paletten ( beholderen til sminken ) skal være, så velge fargene og sette de sammen til en palett som man ønsker. De har magnetlokk som jeg elsker! For ei som meg som jobber med sminke, er det ganske greit palettene ikke tar for mye plass. Disse magnetlokkene gjør at man kan stablere de på hverandre.

Jeg har som regel flere farger og typer av alle produkter og ønsker derfor å ha de hver for seg, i forskjellige paletter. Men om man ikke trenger så mye sminke kan man plassere diverse produktene som øyenskygge, concealer og leppestift i en og samme palett:) Smart, hva?

Som dere ser under, så har de også paletter med speil og plass til en aplikator.

Disse mascaraene under bruker jeg daglig! Jeg pleier alltid å bruke to forskjellige mascara, en for lengde og en som gir ekstra volum for best resultat.

Highlighteren under er kjempe høyt elsket av meg. Det er som prikken over i´en på mine sminkelooker.

Jeg har nesten alltid leppestift i veska når jeg er ute. Leppestiftene under er også noen av mine favoritt produkter fra Inglot, de varer utrolig lenge men om en har tørre lepper, er det viktig med en leppomade før man bruker disse. For de kan bli for tørre om man sliter med tørre lepper fra før av.

Mange av dere har i det siste spurt meg om shimmer og glitter skyggene jeg har brukt på mine kunder. De under er øyenskyggene jeg har brukt på mine kunder i det siste. Utrolig fine til fest!:D

Også har vi selvfølgelig neglelakkene. Disse er uten tvil mine 2. favoritt produkter fra Inglot etter øyenskyggene.


#Inglot #inglotnorge #thefreedomsystem #inglotnails #ingloteyeshadows #inglotproducts #gilmakeup #inglotmascara #colorfull #skjønnhetsblogg #sminke

Har du prøvd noen av disse produktene fra før av?

5 kommentarer

Nei, men de så veldig fine og bra ut (:

øyenskyggene er veldig fine <3

Har inglot nettbutikk som vi kan kjøpe fra nett?

Har prøvd alle, ikke rart når jeg jobber på inglot sørlandsenteret! Bra Innlegg! :D

Skriv en ny kommentar