hits

Sminketips - Slik sminker du øynene til juleball

God morgn dere! Håper alle dere har hatt en fin, avslappet og koselig helg så lenge. Jeg tenkte å starte denne dagen med å dele et nytt sminkelook med dere. Det her er for de av dere som ikke er så glad i for mye sminke, men som da samtidig ønsker å ha litt for anledninger som juleball, julebord osv. Det som gjør denne looken mindre dramatisk er det at jeg ikke har brukt eyeliner eller markert brynene for mye. Det i tillegg til at jeg har fokusert mer på å sminke under øyet, så lenge man ikke har så mye skygge, eyeliner osv i øyelokket, vil sminken se mindre dramatisk og mer naturlig ut. I hvert fall om du bruker varme og naturlige farger.. Det jeg også har gjort her for å få looken til å se enda mere naturlig ut, er det at jeg har delt vippene i to også satt de kun på anden av vippene, slik at jeg får litt mer lengde. Det er også noe som gir en større effekt til øynene.

Jeg har nesten bare brukt produkter fra Inglot for å lage denne looken også, det betyr ikke at du må ha sminke fra de for å få dette til men det er selvfølgelig en fordel at skyggene og produktene du bruker har grei kvalitet. Slik lager du denne looken:

1. Start med å bruk primer over hele øyelokket-  Om du ikke har en base, kan du enten bruke en matt foudantion eller concealer. Her har jeg brukt INGLOT eye makeup base 01

2. Innerst i øyekroken og opp mot brynet kan du legge en litt lysere highlightskygge. - Jeg har brukt kost fra MAC 217 og øyenskygge fra Inglot 142

3. Bruk en smal shader børste for å føre svart over øyelokket, viktig at du bruker lite farge slik at du holder det under kontroll, så jevner du fargen ut ved å bruke en lysere tone, slik som jeg har brukt rosa for å jevne ut den svarte skyggen. Bruk gjerne litt tid på det, til du ikke lenger ser noen sterke overganger.

4. Bruk en smalere pensel, og legg en sort skygge langs øvre og nedre vippekant. Jeg bruker en fra MAC 219. Så jevner du fargen ut ved å bruke en litt løsere blending børste.

5. Om du ønsker å bruke vipper, men fortsatt ønsker en naturlig look kan du da dele vippene i to og bruke den delen som passer best med vippene dine.

6. Avslutt med å legge sort kajal på våtkanten oppe og nede og to-tre lag sort volummaskara, rull maskaraen på vippene for maksimal effekt.

Tips til best resultat: Gjør gjerne en prøvesminke før balle også er det viktig at du enten fokuserer på øyne eller munn. Munnen bør holdes nøytral når øynene er så dramatisk sminket!

 

Jeg deler bilder av helheten senere i dag, Lykke til!

6 kommentarer

Åh, så fint! :)

Det var kjempefint!

wo0o0ow ble helt forelsket i denne looken <3 <3

Asma: hihi malamr

Skriv en ny kommentar