hits

Min sminke kolleksjon!

God morning mine sminkeglade lesere!

Jeg pleier å være veldig flink til å organisere sminken min hjemme. Men, i de siste ukene hadde jeg null, niks, nada tid til det. Jeg hadde mistet oversikten helt! Øyenskygger, foundation og diverse produkter pleier jeg som regel å ha hver sin boks. Men alt lå oppå hverandre, og det var et evig rot, og da..ja, da skjønner dere, da bestemte jeg meg for å rydde i sminkehyllene mine. Jeg tok derfor ut alt, kastet en del og vasket litt i hyllene. Dro ut boksene jeg oppbevarer sminken min i, tok en rengjøring der også. Så kom jeg på at noen hadde spurt meg tidligere om jeg kunne lage et innlegg om mine sminkeprodukter. Da la jeg alle de som allerede var tatt ut på senga og knipset et par bilder for dere!:D Dette er da det jeg har hjemme som er til mitt eget bruk. Jeg liker ikke å blande produkter/koster med mine kunder, så jeg holder det separert fra det jeg har i salongen :D Som dere ser så har jeg en del øyenskygge, leppestift og rouge palleter i tillegg til de enkelte produktene. Elsker å ha en god del alternativer og det gjør også noe med valgmulighetene

Nå skal jeg drikke en kopp kaffe, komme meg på trening først. Så dra innom Beauty spot,hvor søte flinke Sherin skal lære meg litt om hvordan man setter shellac på neglene. Etter det, skal jeg ta noen antrekksbilder av de nye antrekkene jeg har fått sponset, for så å avslutte dagen med en deilig kurdisk middag for meg og mannen!
Vi blogges, dere ! <3

23 kommentarer

woow, blir nesten litt sjalu .. :(

åååh gi meg noe da (a) heldig du som har så utrolig mye fint! Ha en fin dag <3

har du MAC? jentenes favoritter.

Gilan gyan... ta synes jeg at du kan dele med meg.. Kanskje jeg blir like vakker som deg da... :-) heldig du.. inshalla xode hr dif dle te bdt.. ;-)

Skal komme om natta å ta alt fra deg 😝😝😝

Whoaaaa, sykt kult :O

Asma: haha prøvd deg:D

pannekaker: Hva mener du ? tusen takk:)

Kaisa Elise: haha

Datsnom: Bare å komme det!:D <3

maded: hihi, du har sikkert andre ting jeg ikke har : o

så mye fint, er den paletten med øyenskygger og den med blush bra bh cosmetics? har sconcealer og blush selv fra dem, de er kjempe fine! har du prøvd loreal truth match foundation før? kan du tenke deg å prøve den og lage en slags review og demo? thanks:)

jeg måå bare komme !! blir kjempe kost. <3

jeg forstår at du bruker alt fra inglot på dine kunder nå og fremover, men er det dette du brukte tidligere? :)

Til Rine! hvis du ser godt så vil du se 2 leppestifter, 1 concealer og et par øyenskygger fra mac;) synes Gilan er flink til å ha nådd så lagnt med så få produkter (man må bruke det man har), men lurer på en ting, hvor mange foundation har du? hvordan klarer du å finne perfekte fargen til kundene dine når du har så få? :)

mimi: Hei du, det her er er BARE min produkter, for egen bruk som jeg har hjemme:) Kundene sine produkter har jeg i salongen:) Det har jeg skrevet i innlegget også. Der har jeg alt i nesten alle farger og toner, fra Inglot:)

mimi: Nei, det fantes jo ikke i Norge:)

omgggggg, gi meg litt a!! :p vi har samme NAKED-palett <3

zhyan: hihi, den er best! <3

hei så flink og ryddig du er;)

jeg hadde den Nakked platten som jeg fikk gave av arbeidskollegaen min. men jeg klarte å miste den i Kurdistan,, jeg vil gjerne kjøpe den, men finner ikke her i Norge,,,

hvor har du kjøpt den??

Skriv en ny kommentar