hits

Mine nye hudpleieprodukter!

Da har jeg begynt med et nytt merke når det kommer til hudpleie produkter. Jeg jobber med Sherin og Ida, begge de er kjempe flinke i det de gjør! Jeg spurte derfor Sherin her om dagne om hun kunne anbefale meg noen gode hudpleie produkter. Da fortalte hun meg litt om hva Dermalogica var, hva det går ut på og hvorfor akkurat det ville passet til huden min. Jeg har jo veldig sensitiv, litt tørr hud og det at jeg tidligere har blitt anbefalt produkter som nesten drukner av alkohol og parfyme, sjokkerte Sherin. Hud og hudpleie generelt er kanskje ikke min sterkeste side, jeg må derfor alltid prøve produkter jeg blir anbefalt først for å så finne ut av om de funker eller ikke. Grunnen til at hun anbefalte meg disse produktene var fordi:  Alle Dermalogicas renseprodukter er såpefrie og syrebalanserte, og beskytter dermed hudens naturlige fuktbarriere! Det sies at man skal kunne se forskjell allerede første gang man bruker disse produktene, for de som sliter med tørrhet. Det gjorde faktisk jeg, jeg har kanskje brukt det i en uke nå og huden føles så mye mykere og sunnere! Det er også deilig at huden min ikke lenger blir rødt og irritert etter å ha renset det! Ønsker du å vite mer om Dermalogica produkter kan du klikke HER, ønsker du å få produkter tilpasset til din hud, kan du klikke HER for å komme i kontakt med mine flinke kollegaer! Du kan også besøke oss på Darres gate 3, 0175 OSLO!

Jeg er veldig opptatt av å ha alle renseprodukter fra samme merke, for best mulig resultat. Jeg kjøpte derfor det meste fra Dermalogica.

 

De tre første produktene var med i den lilla- pakken. Jeg skulle egentlig bare ha fuktighetskremen, men de har fått julegavepakker. Hvor da man får fuktighetskrem i tillegg til precelanse og spesial cleansing gel i reisestørrelser.

 

En konsentrert, såpefri og skummende gelé spesielt utviklet for å fjerne smuss og urenheter uten å tørke ut huden!

Øyekrem fra Nimue.


Fuktighetskrem

Har du hørt om Dermalogica før / hvis ikke hvilken hudpleieprodukter bruker du?

12 kommentarer

bruker en maske fra Derma som jeg ikke husker navnet på :P Bruker ellers Decleor og Dr.Haucshka :)

Fine produkter :)

har ikke peiling på de produktene, men lurt å velge samme produkt så de ikke krysser hverandre.

Ser på disse på nett siden.. Hvor mye må man betale for alle disse produktene. . Vis man vil ha full pakke. . ;-)t

Heldig ❤️❤️

pannekaker: Hm.. om du skal ha hele serien, så koster det nok litt:p men prisene kan du se på deres hjemmeside!:)

Evelinasfina Skönhetsblogg: Aha, best:D

Nadine: Aha, de skal være bra de og:)

Skriv en ny kommentar