hits

Dagens sminkelook

Du vet når man er så sliten og sulten at man syns synd på seg selv og helt plutselig vil se mammaen sin, dra på ferie eller sove bort hele dagen? Det er akkurat slik jeg føler nå. Jeg hadde bare to kunder i dag, men fordi jeg hadde sovet ganske dårlig og i tillegg våknet flere ganger i natt, våknet jeg med hodepine. Hater å klage men, jeg som alle andre normale mennesker har også slike dager! Grunnen til at jeg skriver det her er fordi mange tror livet mitt er et dans på roser, fordi jeg sjeldent skriver om hvor sliten eller lei meg jeg er.. Av og til hører jeg andre si " så heldig du har vært" når jeg snakker om fremgangen til jobben min i løpet av de siste årene, der og da tenker jeg ja, det er sant jeg har vært heldig. Men, når jeg først tenker meg om så har jeg jobbet utrolig hardt for å komme hvor jeg er i dag og det er jeg jammen stolt av! Ikke alle orker å dra på jobb når alle rundt omkring skal ut og kose seg. I hvert fall ikke når man er i dårlig form. Jeg har mine mål og må derfor gjennom slike dager også for å nå dem! Oi, håper ikke det her ble en litt sånn negativ innlegg på en lørdag. Men, dette er en del av meg og hverdagen;) Våkner sikkert til en bedre dag og form i morgen, håper i hvert fall det. Hvis ikke så skal jeg la være å blogge i morgen hihi, Neida!

Sånn utenom hodepinen og formen har det vært en utrolig B R A dag i dag. Jeg har hatt to kjempe hyggelige og fornøyde kunder i dag! Noe som gjorde meg utrolig glad:) Min første kunde, Veronica skulle på julebord og mitt andre kunde Ida, skulle på juleball. Begge ønsket både hår styling og sminke! Det ble en god del bilder på de begge, noe jeg ser frem til å vise til dere også!:)Over har dere to bilder fra sminken jeg hadde i dag!:)

Syns om sminken / Hvordan har dagen din vært i dag?

19 kommentarer

så fint! utrolig flotte øyenbryn :)

så fint det ble:)

hvorfor står det sånn "siden eksisterer ikke" når man trykker på "makeup" i sidemenyen?

Nydelig <3

Nydelig du er vennen :) når kommer bildene av huset ditt?

Elsker eyeliner streken din! Men får den ikke til selv :(

Nydelig du er Gilan can <3 Inshalla Allah (swt) oppfyller resten av dine drømmer og ønsker :) Siden du er virkelig fortjent <3

Silav: Tusen takk kjære deg, det samme med deg og alle andre drømmere der ute <3

Kaisa Elise: tAKK! ER bare å øve:D

Anonym: Takk, når jeg har fått tid til å ta de! Blir nok i løpet av uken:)

Stine Erichsen: Tusen takk!

jizo: Hmm.. det skal funke, har du prøvd i gjen?

rukaiya sadik

rukaiya sadik

Æ liker dette look og smynken æ e utrolig glad for at det finnes en som deg og lærer oss jenter/damer om smynke. Første ting æ gjør før æ legger meg og når æ våkner om morgenen å slå på bloggen din. Følger deg og støtter deg for alt og ønsker deg lykke til.

rukaiya sadik: Tusen takk for fine ord vennen dette gjorde meg glad:) <3<3 ha en nydelig dag videre<3

Skriv en ny kommentar