hits

Gilmakeup på facebook

Som kanskje en del av dere har fått med seg, så har jeg opprettet en ny Facebook gruppe for Gilmakeup. Slik som den jeg hadde tidligere! Jeg har egentlig ikke følget med hvor mange som har likt den, men da jeg så at den har nesten hadde fått 700 likes ble jeg utrolig glad! Det er kjempe positivt at jeg har fått så mange så likes på så kort tid!:D Grunnen til at jeg skriver om det igjen, er rett og slett fordi jeg vet at dere som leser bloggen min kan gå glipp av slike innlegg. Så, om dere har gått glipp av det kan dere klikke HER for å komme til Facebook siden min og eventuelt like den om dere ønsker:) Dere kan også veldig gjerne invitere deres sminkeglade venner til gruppen min, det hadde gjort meg utrolig glad!:)

Nå må jeg passe på middagen! Det blir en deilig middag med fisk etter den harde treningsøkten jeg og Dino hadde ista! Drepte leggene og magen min i dag også, I´m a body killer hihi:D

Har du likt siden min?:D

# facebookside # blogger#facebookgruppe#likes#beautyblogger#Gilmakeup#gilan

4 kommentarer

Jeg har likt siden din :) Og inviterte nesten alle de jentene jeg har på facebooken min, til å like facebokk-siden din :) Synes du er utrolig flink mashalla, så fortjener det beste :)

yohhooo så bra at du nåder snart 1000 likers :D

RINE: hihi takkk!

Silav: Tusen takk for det vennen! det setter jeg veldig stor pris på<3

Skriv en ny kommentar