hits

Kunde - øyenbryn

 

God dag dere! Jeg fant ut av en ting mens jeg satt på bussen på vei hjem fra jobb i dag: Selv om jeg ikke er så stor fan av snøen og vinteren generelt, så syns jeg det er utrolig koselig med snø i desember hihi! Det er så utrolig koselig å se snø, julepynt, juletrær osv. Kan tenke meg hvor koselig alt det her er for de av dere som feirer jul:)

Jeg startet dagen med en frokost hjemme så kjørte Dino meg på jobb, hvor jeg hadde en øyenbrynskunde. Bildene deler med dere en annen dag:) Her om dagen hadde jeg enda en kunde som ville bli nappet av meg og som også ønsket å lære seg forming av bryn med øyenskygge. Hun hadde tatovert sine øyenbryn tidligere og har brukt en god del penger på å fylle de igjen, forme de på nytt osv. Hun var lei av å kaste bort penger på det og ende ufornøyd hver gang. Hun var da derfor hos meg for å bli nappet og viktigst av alt få veiledning til hvordan hun kunne tegne de. Jeg prøvde å få de til å se like ut ved å tegne på de og ga henne en oversikt over produkter som hun kunne kjøpe for å kunne gjøre det samme selv. Hun ble kjempe fornøyd med resultatet! Håper hun klarer å få til det samme på egen hånd!:)

Det er nettopp derfor jeg er i mot tatovering av bryn, fordi enten så må du gjøre det hos noen som kan det.. eller så er det bedre at du sparer de pengene og øver deg på å tegne på de selv!


Skulle ha tatt før bilde, men det glemte jeg selvfølgelig! Var for opptatt av å snakke haha:)

Syns?

14 kommentarer

Madeleine Høgmoen: Takk!

Chenda zireki to! :-) Stå på!

Du er flink Gilan can :)

Silav: gelek supas!

Kaisa Elise: takkk??

Tavri: tusen takk!!:)

Masheallah, så nydelige det ble.

Søt snille gilan er det sånn at man kan bare kan komme innom butikken din for å nappe bryn.en stontan tur tul oslo. Hvis du kjønner. Ikke å bestille påforhånd. Hvor mye koster det. Hvor lenge har du åpnet. ..

pannekaker: Du må nesten bestille time påforhånd,i og med jeg er der kunn når jeg har bestillinger.. det koster 200 kr for napping av bryn.

fordelen med tatoverte bryn er at du slipper bryet med å tegne dem hver eneste dag. Og ikke minst slipper du å tenke over at de blir vasket bort feks når det regner:p haha snakker av erfaring

Anonym: True, det er greit så lenge det er noen proffe som gjør det:) jeg tegner jo på mine nesten hver dag, og har aldri hatt problem med verken regn eller snø. Det kommer ann på hva for noe produkter man bruker:)

Skriv en ny kommentar