hits

Hvordan er en typisk dag for meg ?

Dette innlegget skriver jeg til de av dere som ofte spør meg om hvordan mine dager er, eller hvordan ser en typisk Gilan dag ut. Det viktigste jeg må fortelle dere her, før jeg sier noe særlig om dagene mine er det at både jeg og min kjære mann er kreative sjeler. Dette er med på å gi oss veldig veldig varierende dager. Vi er også begge nattmennesker og er veldig glad i å sitte og utveksle ideer, skrive manus osv midt på natta. Noe som da igjen fører til at vi begge ikke har faste tider som vi våkner til om morgenen. Jeg har dager hvor jeg våkner 12.00 og kanskje enda senere om ingen vekker meg, eller så hender det at jeg er oppe, spiser frokost og er klar for å fikse en brud/kunde kl 09 på morgenen. Jobben min er egentlig veldig sesongbasert...eller rettere sagt, jeg trodde det var det inntil jeg begynte å med sminke og hår for fullt som min eneste jobb. Jeg har kunder i ukedager, helger og det kan være på morgen eller kveld. De mest hektiske dagene er som regel torsdag, fredag, lørdag og søndag. Det hender også at jeg jobber flere dager i uken, når jeg har andre kunder som ønsker napping, test dag, sminke kurs osv. Dette er noe som blir mer og mer utover 2014 er jeg sikker på, utifra allerede bookede datoer og andre henvendelser. Inshallah har jeg helsen og lysten til det. Lysten blir jo bare mer og mer så der er det ingen problem..:)

De dagene jeg har fri, starter jeg gjerne dagen rundt 11.00 tiden med å spise en frokost sammen med Dino, se litt på tv så drikke en kopp kaffe. Når det er gjort, bruker både jeg og han som regel et par timer foran hvert vårt pc skjerm, hvor da vi blant annet svarer på mailer, ringer opp kunder, setter opp bestillinger osv. Jeg hadde kun et notatbok før, nå har jeg tre avtale bøker istedet, hvor jeg fører mine bestillinger i.  I det siste halv året ble det så mange bestillinger at jeg ikke lenger kunne ha det på mobilen og i kalenderboka. Jeg måtte kjøpe et 2014 avtalebok som jeg kunne ha hjemme og enda et, som jeg kunne ha i veska og den lille som dere ser på bildene under er liksom lommeboka, men den er jo også bombardert med avtaler og notater hihi. Dette er noe jeg bruker mestparten av min tid på når jeg sitter og jobber. Når jeg er ferdig med de timene og legger fra meg Macen og arbeidet, pleier jeg og Dino som regel enten å dra på trening eller så går vi ut og koser oss med en bra film og en god middag. Så brukes selvfølgelig resten av kvelden på å slappe helt av foran Tven!Jeg elsker dagene mine slik som de er, because I´m my own boss hihi!

Hvordan ser en typisk dag ut for deg?

13 kommentarer

Stolt av deg og jobben din mali malem, du har en utrolig spennende jobb <3 <3

heldig, :)

Hei jeg lurte på hva er forskjellen på pudder foundation og krem foundation? Hva er best?Jeg har urenhud og sliter med sminke. Jeg har brukt sminke fts the body shop i mange år nå. Det er det eneste huden min tåler. Og huden min blir på en måte litt oljete utover dagen. Tips til hva jeg kan gjøre for å slippe det?

Jeg elsker bloggen din! Har en stor drøm om å bli makeup artist, så får utrolig mye inspirasjon av å lese bloggen din!

synes at lookene dine var finere før du begynte å bruke inglot. inglot ser for oljete ut på huden din. håper du ikke bruker det på kunder også

c: Det har ikke noe med Inglot produktene å gjøre. Jeg har begynt med nye hudpleie produkter.. også bruker jeg mye highlighter.. noe mange ikke legger merke til:)

sminkeavhengig: Tusen takk skal du ha! Så utrolig bra, håper jeg kan være til hjelp<3

anette: Pudder er jo løs pudder, mens krem er flytende. Mange er glad i å bruke pudder til hverdagen og krem til kvelden for mere dekk. Flytende vil nok dekke urenhetene dine mer, men da er det viktig at du bruker en som ikke inneholder olje eller mye parfyme. For det kan irritere huden din. Du kan også bruke en foundation med lett konsistens, så bruke en pudder over, som gir en litt mer mattende effekt:)

Lykke til

Asma: Takk mali malem <3 så glad for at jeg har mere tid til oss nå<3

ja det er jeg også utrolig glad for livet uten deg betyr 0 Energi til hverdagen :P

synes huden din er mye finere nå! mer gyllen og masse glød, du kler det!

mimi: Det mener jeg og: o Tusen takk<3

Skriv en ny kommentar