hits

Sunday´s

Da jeg snakket med søsteren min tidligere i dag, fikk jeg vite at butikkene er oppe i dag også.. eller at det også har vært det i et par dager. Jeg bare whaaat, er det sant? Så lo hun og sa: hvilken verden er det du lever i egentlig? Jeg kan se for meg hvor kaotisk det har vært i butikker i de siste dagene! Med tanken på innkjøp av julegaver. Jeg feirer jo ikke jul, så jeg slipper stresset med å finne gaver, men jeg vurderte faktisk å kjøpe noe smått til Dino hihi!

Med det samme vi stod opp i dag, startet vi begge med å vaske leiligheten, utrolig deilig å få det gjort! Frokosten er også spist, så nå skal jeg jobbe i et par timer, så skal jeg på trening! Etter trening skal jeg se fotballkamp sammen med Dino. Han lovet meg en søt gave om vi vinner i dag!:D Etter kampen, skal vi hos hans foreldre for en koselig familiemiddag! Jeg deler forresten antrekksbildene med dere senere i dag;) Til da, ønsker jeg alle dere en strålende bra dag<3Hvordan har det gått med innkjøpene av julegaver hos dere?

5 kommentarer

Jeg er ferdig med alle sammen! kjøpte dem for over 4 uker siden, hehe ;P

andelly: uuu flink!:D

sååå koselig <3 <3

HAHAHA, omg at du ikke visste det :(( på grunn av søndagsåpent er jeg faktisk glad i desember, haha! er såå koselig og masse julestemning overalt <3

zhyan: hAHAHA, jeg er fjeeeeeern!

Skriv en ny kommentar