hits

Long hair don´t care

Et av kvinnens vakreste elementer er hennes hår. Pappa lot nesten aldri meg eller mine søstre klippe håret kort fordi han mente at kvinner er penest med langt hår. Det samme mener heldigvis min mann også, noe jeg er kjempe glad for. Jeg har nesten alltid hatt langt hår, utenom når jeg var rundt 6-7 år da tvang mamma meg til frisøren så de kunne klippe meg kort. Krøller ser som regel penest ut når håret har litt lengde, jeg har derfor spart til langt hår i mange år. I hvert fall etter at jeg begynte å få interesse for hår og sminke. Jeg elsker kort hår og skulle ønske jeg kunne klippe håret mitt kort, det er utrolig elegant! Men, det er aldri like fint som langt hår. Men da mener jeg ikke langt hår som går ville veier og har tynne og slite tupper, langt hår må være stelt for å se bra ut! Jeg er heldigvis veldig flink til å klippe tuppene mine jevnlig. Nå merker jeg at det er på tide igjen at jeg klipper en god del! Håret mitt vokser utrolig raskt også, så jeg nøler aldri med å klippe tuppene. Noe av det beste med krøller er det at man ikke ser hvor mye håret har vokst til man retter det ut. Eller som i mitt tilfelle at man ser det på etterveksten.

For deg som ønsker å spare til langt og frisk hår i dette året. HUSK: Det er ikke noe vits å spare på slitt hår, klipp tuppene jevnlig. Kur håret og brukt minimalt av varmebehandlinger!


#langthår #blondhår #kurdiskblogg #kurdiskjente #gilmakeup #gilan

Hvor raskt vokser håret ditt / liker du kort eller langt hår bedre?

14 kommentarer

Du har så fint hår! (:

Jeg elsker langt hår, og prøver å få mitt til å bli lengre. Jeg kurer det 1-2 ganger i uken, og bruker ingen varmeapparater + det er veldig lenge siden jeg har brukt det også. I tillegg klipper jeg meg ofte nok. Men jeg selv ser ikke noen resultater, og lurer egentlig på hva annet jeg kan gjøre. Har du noen tips? ^^

Sååå fint hår! Frisøren min sier håret mitt vokser fort, så ja :) Elsker langt hår <3

nydelig hår du har!

Elsker håret ditt ❤️❤️

Elsker håret ditt !! :D

Fint hår du har !:) .. håret mitt vekser egentlig verken fort eller treigt.. det veks rundt 8 mm i løpet av 30 daga. Eg ville lenge ha langt hår men eg synst det var for masse styr å spare, og ta vare på håret, so eg klipte det kort ^.^

Synes langt hår er utrolig fint! Men mitt er så tynt, så med en gang det blir litt lengde på det, ser det bare skikkelig pistrete ut. Derfor "må" jeg nesten ha kort hår :/ Men trives heldigvis med det, selv om det er kjedelig å ikke kunne sette det opp og slikt.

Men, skal man börste håret når det er tört eller våt?

Stine Erichsen: Tusen takk!

Ragnhild: Skjønner og ser den. Har mange venniner som sliter med det samme! Kort hår er jo pent det og, alt er egentlig pent så lenge man steller det.

yassi08: hehe, ser den ser den. Langt hår trenger tid og kjærlighet hihi

Tusen takk dere <3

Skriv en ny kommentar