hits

Pakke i posten

Hei mine fine lesere! Hvordan har dere det i dag? Jeg Startet dagen med å åpne en ny pakke jeg hadde fått i posten fra Anastasia, også tok jeg i mot en sminke -kunde, som skulle på et bryllup. Ble ferdig med henne for bare litt siden. Nydelig jente som har vært hos meg tidligere også for napping av bryn. Tok mange fine før og etter bilder av henne og må si jeg gleder meg til å dele de med dere!:D Jeg føler forresten at jeg har skrevet veldig lite på bloggen i det siste, fordi jeg har vært på farta nesten hver dag. Jeg håper dere forstår det! Jeg hadde lovet dere å vise dere pakke jeg hadde fått fra Anastasia Beverly Hills. Under får dere litt kort info om hva de inneholdte. Til sammen har jeg fått 3-4 pakker fra henne som da inneholder bare øyenbryn og øye produkter. Jeg er helt forelska i disse produktene og gleder meg til jeg kan begynne å lage video igjen snart, så dere får sett hvordan jeg bruker de. 

Contouring pallete under er noe av det siste hun har kommet ut med og jeg er utrolig glad for å ha fått en i posten! I hvert fall nå som jeg nesten er helt hekta på contouring selv.

Det dere har under er fargegeler for øyenbryn. De er vannfast og sitter utrolig bra. Perfekt for det været vi har i Norge, fordi du må nesten vaske det av for å få det bort.

Under har dere en gjennomsiktig vannfast gel som man kan blant annet bruke for glitter øyenskygger. Brukte den på kunden jeg hadde i dag og resultatet ble SUPER! Love it!

#Anastasiabeverlyhills #anastasia #eyebrowproducts #beautygenius #sminke #makeup #mua #makeupartist #festsminke #contouringkit #contouring #gilmakeup

Har du noen av disse produktene selv?

11 kommentarer

Nei, bruker ikke noen av disse produktene selv men de var i alle fall kjempe fine! Heldige duu <3

nei, men skulle gjerne hatt de<3

Elsker de bryn gleene ❤️❤️

Tuuusen takk alle dere søte! <3

hei, hva kostet de og hva heter nettsiden? måtte du betale toll?

Hei!

Vil så gjerne bestille en selv, men sliter med å finne ut hvor jeg kan få kjøpt den! pluss dersom du visste om noen nettsider som selger HD makeup forever foundation til Norge så hadde det også våre supert;D

Takker:))

Herlig! Hvor er det du har bestilt disse, jeg har lett over alt! Eller er de sponset til deg?

L: De er sponset ja, men du kan kjøpe bestille de på deres hjemmeside:)

Missy: http://www.anastasia.net/ :)

Skriv en ny kommentar