hits

Kort oppsummering av året 2013.

Hvert år skjer det både mye positivt og negativt i et menneskets liv. Noen ganger er det mest negative hendelser andre ganger kan man så vidt huske de negative dagene i året fordi det har vært så mye bra. Det er slik jeg har hatt det i ganske mange år,  slik at jeg ikke klarer å bestemme meg om det har vært et bra eller dårlig år. Året 2013 derimot, har vært et av de beste årene i mitt liv. Jeg vært heldig og blitt enda mer kjent med ordet lykke og fått erfart betydningen på kroppen.

Kjærlighet: Jeg har vært gift i to år nå med verdens beste mann, Dino (Farid). Ikke minst har jeg i løpet av dette året fått bekreftet at jeg ikke kunne tenke meg å dele livet mitt med noen andre enn han. Han er manneversjonen av meg og jeg jenteversjonen av han. Vi forstår hverandre, vi klarer å samarbeide, vi kan få latterkramper sammen, vi krangler, vi har ambisjoner og mål sammen og vi er bestevenner. Dette året har bare vært et år fylt med atter en bekreftelse på at vi er skapt for hverandre og jeg takker Gud for at vi fikk den muligheten til å tilbringe livene våres sammen. Dette er noe jeg er evig takknemlig for! Han får meg til å føle meg som en prinsesse både alene og blant venner, han er definisjonen på lykke i min verden! Dette er noe jeg ønsker å se enda mer av i 2014! Det sies at Forelskelse kan oppstå ved første blikk, vennskap trenger tid for å formes. Dette er hva jeg mener, vi er ikke bare et ektepar nå, vi er også bestevenner, men med følelser som går lengre enn kun venner kan dele.Karriere: Jeg har vært så heldig i år at jeg både har lykkes med kjærlighetslivet og gått et steg oppover der og i karrieren min. Året 2013 har uten tvil vært et av mine beste år når det kommer til karriere. Jeg har blitt kjent med mange hyggelige mennesker, hatt mange ulike oppdrag jeg bare kunne drømme om tidligere. Jeg har fått mitt eget sted, jeg har fått en bra avtale med et av mine favoritt kosmetikk merker Inglot ,og sist men ikke minst blitt mer selvsikker og sterk som person. Jeg har troan på det jeg gjør, jeg vet jeg kan gjøre forskjellige mennesker glade og oppfylle drømmene til veldig mange jenter ved å gi de det de ønsker til spesielle anledninger. Jeg har ikke engang telling over hvor mange kunder jeg har hatt i året 2013 som nesten har begynt å felle tårer fordi de har vært så fornøyde med stylingen jeg har gjort på de. Det har gitt meg selvtillit og troen på at jeg kan bli bedre og bedre for hver dag som går. Å klare å gjøre andre så glad i en så spesielle dag, er en bekreftelse for meg på at dette er hva jeg er født til å gjøre og hva jeg burde satse på videre ikke bare i 2014 men for resten av livet.

Personlig: Som person har jeg fått en kjennelse på hvem jeg er, hva mine styrker er, svakheter og hva som motiverer meg samtidig som hva som driver meg fremover. At en person er ens egen herre er en ting, men at ens tanker og følelser kan påvirke en i den retning du selv ønsker er et annet. Der har jeg vært min egen guide så vel som min egen lærer og motivator. Jeg er min største kritiker, men samtidig så er jeg flink til å fortelle meg at dette er fremgang. Det er så utrolig viktig å ha noen viktige støttespillere, og min har vært Dino, men helt ærlig så har jeg selv lært meg selv å bekjenne det at jeg kan bare om jeg VIL. Jeg har vokst som person og som medmenneske. Året 2014 skal jeg bli enda flinkere og enda mer målbevisst, og ikke minst drive meg selv enda bedre på å nettopp bli enda bedre på det jeg gjør. Det gjelder å være den jenta jeg er og den konen jeg er og den søsteren jeg er samtidig som den vennen jeg er for de rundt meg.

Blogg: Til dere min kjære lesere, så lover jeg å bli en enda bedre blogger fordi dere er så utrolig hyggelige og motiverende at dette driver meg til det beste. Selv om blogging tar mye tid så gir det meg så enormt mye tilbake. Og jeg lover å gi dere mye tilbake og det skal bli et år fylt med overraskelser, morsomme, kreative og spennende innlegg.

Til sist men ikke minst, det skal være et lærerikt år for dere og for meg, fordi jeg skal dele de øyeblikkene med dere.
Personer som har hatt en positivt innvirkning på meg i 2013. Tusen takk til : Dino, familie, Therese, Derya, Asma, Inglot ( Sherin) og sist men ikke minst dere leserne. Med det vil jeg si tusen takk for et fantastisk år, nå lar jeg det året bli historie og jeg skal skape et nytt et med brask og bram og ønsker dere alle et riktig godt nyttår. Jeg skal feire det med mine nærmeste og håper likedan med dere.

Hva er deres beste minner fra året 2013 og  hva er målene/planene deres for det kommende fantastiske året 2014?

16 kommentarer

Flott innlegg :D håper 2014 blir et utrolig fint år for deg <3

uten tvil er du en inspirasjonskilde :)

Høres ut som et fantastisk år! Håper 2014 blir minst like bra!

Fotografietmitt: Tusen takk og det samme til deg også<3

Iraker: Så snillt av deg, tusen takk <3

Kaisa Elise: Takk! Til deg og søta <3

høres ut som et bra år! la oss krysse fingrene for at 2014 blir enda bedre! :D

Høres og ser ut som du har hatt et fantastisk år :)

Inshala hvert år blir bedre å bedre for deg <3 <3

savner deg :(

fin skrevet! btw hvor har du kjøpt spisebordet ditt?

soya: Tusen takk! Ikea;)

Asma: Inshallah, miss u 2!

Pauline Krohn: Det har det:) det samme til deg <3

Ingvild Henriksen: Yes, til alle oss!:D

Så utrolig flott skrevet Gilan (spesielt det om Dino). Dere er herlige sammen<3! Og jeg må si at det var kjempekoselig å se navnet mitt på slutten der, og jeg gleder meg til å jobbe mer med deg i 2014! Masse nyttårsklemmer fra meg!

Sherin: Du fortjente en takk!:) Jeg gleder meg masse til det nye året med dere jeg også <3:D

Skriv en ny kommentar