hits

GODT NYTTÅR ♡

Dagen i dag startet litt tidligere enn hva det gjorde i går. Vi la oss igjen ganske sent i går kveld, selv om vi viste vi måtte opp tidlig i dag. Vi har gjort oss klar og det er rett før vi skal  til  Alan og Therese, så skal vi møte resten av familien til en koselig middag så kose oss resten av kvelden med musikk og søtsaker. Jeg visste helt ærlig ikke helt hva jeg skulle ha på meg i dag helt til rett før jeg la meg i går. Det er så typisk meg å ikke planlegge slik til siste lite. Det ble derfor en plain, tettsittende svart kjole fra Zara som jeg kanskje har brukt to ganger tidligere. Vi har med kamera i dag, det blir forhåpentligvis noen fine bilder som jeg kan dele med dere senere engang.  Forresten, tusen takk for de fine tilbakemeldingene jeg fikk på mitt innlegg i går. Jeg elsker kommentarene til hver og en av dere og håper dere kan fortsette med det og bli enda flinkere til det når det nye året er her.

Det gamle året er nesten over, det nye ligger å sover, vi vekker det i kveld med eksplosive smell, når nyåret er kommet og de fleste av oss har sovnet, skal vi drømme om det som kommer, og før vi vet ordet av det er det sommer. Ønsker deg og dine en glimrende aften og et forrykende godt nytt år!


Bildet over er fra Juleaften.. 

Med hvem og hvordan feirer du denne store dagen?

12 kommentarer

Ha en flott nyttårs feiring :D

Godt nytt år til deg/dine :D Inshalla det blir et år med fullt av glede og fine overraskelse inshalla <3 Håper resten av dine drømmer oppfylles i dette året :D Kos deg masse sammen med familien din og venner <3

GODT NYTT ÅR, insheallah vi ser mer til deg :D ... <3 insehallah karieren din fortsetter videre til evig.

Godt Nytt År mali malem <3 <3

RINE: Å tusen takk! inshallah jeg også ser mer av dine kommentarer <3

Silav: Tusen takk vennen og det samme til deg også <3

Natalie: Takk og det samme<3

Kaisa Elise: Tusen takk! det var helt fantastisk !

Pauline Krohn: Du også<3

Skriv en ny kommentar