hits

Today's outfit

Det har vært en lang men ganske så avslappende dag i dag. Tilbringte nesten hele dagen hjemme, vasket leiligheten, ryddet litt i kleskapet også har jeg brukt de siste timene på å lage en kurdisk rett som heter for 'Shex mehshi' som da er et av mine favoritt retter. Jeg spiste det sist gang jeg var på besøk til familien i Trondheim og bestemte meg for å lage det selv engang! Med støtte fra mamma over telefonen gikk det kjempe bra. Jeg har spist så mye at jeg så vidt kan røre på meg nå.. at jeg ikke lærer, ikke bra ikke bra hihi! Men, nå skal jeg se Tv sammen med the husband. Ønsker alle dere en herlig fredagskveld!:)

Har forresten en spørsmålsrunde på gang nå, om du har noen spørsmål så er det er bare å klikke HER for å komme til innlegget. Har også en konkurranse på bloggen akkurat nå hvor du kan vinne nydelige smykker fra Uselect, likk HER for å komme til innlegget! 

Topp: Tiger of Sweden ( fått den fra Therese, er ikke den nydelig?) // Bukse: Dr. Denim

Syns?

15 kommentarer

kjempe fint ! Blir glad for kommentar fra deg

Utrolig flott som alltid !!

Herlig outfit :) ønsker deg og "the husband" en fortsatt fin kveld :)

Malakam ❤️❤️

Wow, så pen du er! :-)

Flott blogg!

Fikk lyst selv på "Sheik mahshi" som vi arabere kaller:)

Mashellah veldig fin =)

Heei! Du er så utrolig fin! Jeg bare lurte på en ting, må en gå helse- og sosialfag for å komme inn på hudpleieskole? Har så veldig lyst å gå det etter videregående, men har ikke så veldig lyst slutte på idrettslinja. :/

Så fin topp og så utrolig pen du er :)

Ønsker deg en fortsatt fin helg!

Skriv en ny kommentar