hits

Mitt aller første coverbilde i EBUZZ magasin!!!

 

Hei igjen dere! Husker dere når jeg var på et oppdrag sammen med flinke Momo, hvor jeg skulle være makeup artist for Rachanas første Coverbilde i Indiske "Vogue".  Vel, om dere ikke husker det kan jeg kort fortelle dere at jeg for et par mnd siden ble kontaktet av flinke stylisten Momo, hvor han spurte om jeg var interessert i og være med på et oppdrag for Rachna. Hun er en av hans modeller også kjent som Rachana Vilde Nekså fra Top model Norge. Jeg kunne nesten ikke tro at jeg ble spurt om noe så stort som dette. Jeg vet at dette er noe alle makeup artister drømmer om, men som ikke får muligheten til å være med på. Så jeg takket selvfølgelig ja til oppdraget! Utrolig gøy og lærerikt opplevelse. Nå kan jeg stolt si at mitt aller første Coverbildet var i et stort magasin i India og Pakistan som heter "EBUZZ" .

 

Dream deep, for every dream precedes the goal.

#Rachana #model #buzz #magasin #coverphoto #makeupartist #bymomo #gilmakeup #sminke #styling #fashion #topmodelnorge

Hva syns dere?

 

30 kommentarer

Gratulerer! :D Så utrolig kult!

Wow, så utrolig morsomt! :) Gratulerer så mye.

Ååh, så gøy! Gratulerer så mye :D Må være deilig følelse og oppnå noe slikt!

Stolt av deg Gilan! Stå på videre :)

har du mer bilde av henne? eller kommer det mer bilder av henne? masheallah hun ble nydelig, stylet du håret også? eller var det bare make up? :)

Utrolig vakker mashala stolt av deg ❤️❤️

Jeg er stolt over deg flotta :D

Så kult! Hun er kjempe pen!<3

Veldig bra dette ! .. men må spørre deg om hva er det som for deg til å kalle deg selv for makeup artist? du vet at folk betaler masse penger reiser på kurs .. de går gjennom ganske mye og ike minst går på skole og får seg ( fagbrev.. viktigste !! ) !!Jeg sier ikke du IKKE er flink MEN å kalle seg selv for'' artis'' er mye det as !! få deg fagbrev så kan du det vettu.. vær proff. og ikke slett kommentaren min :)

Lavin: Jeg er selvlært makeup artist. Du ser selv at jeg har mange flere oppdrag enn de fleste makeup artister med fagbrev. Ikke bare vanlige oppdrag, men store oppdrag som mange utdannede makeup artister drømmer om. Makeup artist eller ikke, folk elsker det jeg gjør og det gjør jeg også. Fagbrev i denne bransjen er bortkasta penger om man ikke kan jobben sin. Jeg kan love deg at de "ikke utdanna" makeup artister kan være like flinke som utdanna makeup artister og bedre. Se på meg:) Artistisk sjel er ikke noe du kan kjøpe med penger, det er noe du må være født med. For meg har fagbrev ingenting å si, så lenge jeg selv har trua på det jeg gjør trenger jeg ingen bevis på papir. Se bare f.eks på andre bransjer: Si f.eks film da, som mannen min jobber til daglig med. Han har jobbet med det i 8 år, er utdannet og er aktiv. Senest i desember hentet han inn en freelance co-regissør som har null utdannelse, men er ekstremt talentfull med regi/foto. Han er jo regissør på lik linje med Dino, selv om han ikke har den utdannelsen. I mine øyne bør leger/advokater/politi og diverse ha utdannelse da disse yrkene krever langt mer dybde/kompetanse på visse felt enn frisør/makeup artist/ kunstner etc. Folk er mer opptatt av selve tittelen enn arbeidet som blir utført virker det som. Hilsen "makeup-artisten:)"

Cecilie Hornburg: Tusen takk! <3

Kaisa Elise: åhh, takk!:D

Asma: Tusen takk malem<3

RINE: Tror det vil komme flere bilder senere:D Gjorde bare sminken :)

Naze: Tusen takk <3

TUUUSEN takk dere<3

Du er kjempe flink. Syntes heller du skulle vært modellen. Med det flotte håret. Og vakre ansikte. Stå på.

Så gøy da :-) Du virker kjempeflink!

Gilan, du har så rett i at man ikke trenger fagbrev for å kalle seg makeupartist. Samme med journalistyrket o.l. Det er ikke beskyttede titler. Bloggen din viser hva du er god for!

Stor klem

Helt enig angående fagbrev. Dessuten så er ingenting som praksis, og det har du massevis av. Du jobber jo med dette hver dag. Stå på, du er dødsflink:D

Stina Therese

Stina Therese

enig selv i at man ikke trenger fagbrev til slikt. for det handler om evner og talent. Fagbrev har ikke noe med det å gjøre. Men at det å kalle seg makeupartist er litt feil er jeg enig i. Artist er for stort. Man skal ikke være så altfor selvgod. Det er ikke en fin egenskap. Å være ydmyk er vakkert

Stina Therese: Det heter jo makeup-artist det jeg driver med. Det har ingenting med selv god å gjøre. Jeg er jo selv-lært makeup artist.

Anine: ikke sant! Det er det jeg også mener. Tusen takk??

Vilde: tisen takkk!! Setter pris på det:)

Wow, Gilan! Gratulerer! Du er utrolig flink! Du slutter aldri å imponere! Må si at du har helt rett ang. Kommentaren fra "lavin". Du kan trygt kalle deg makeup artist! Brenner man for noe og trener på det så har man absolutt like mye rett til å bruke en tittel som du gjør. Og i tillegg legger du ikke skjul på at du er selvlært! Det er ingen beskyttet tittel, og hadde det vært det så hadde du lett overkjørt flere av de med en såkalt kurset "utdanning".

Terje: Åwh! Tusen takk Terje, setter stor pris på det!:) Ikke sant, akkurat i denne bransjen har fagbrev veldig lite å si. Jeg kommer aldri til å kaste bort penger på en slik kurs eller "utdaning" når flere erfarne styliser og Makeup- lærere ved skoler har sagt til meg jeg ikke trenger å gå på skole når jeg kan så mye fra før av. Det er jo bare å finne det jeg trenger å vite av teorier og dypere om farger på nettet. I mine øyne bør som sagt leger, politi, kiropraktor osv ha utdannelse da de krever mye mer dybde og kompetanse.

Skriv en ny kommentar