hits

Trøtt, trøtt, trøtt.

Det ble en sen natt på oss i går med veldig få søvntimer. Klarte så vidt å sove etter å ha sett siste episoden av Sons. Ble helt seriøst små deppa etter å ha sett den siste episoden av Sons. Både fordi det skjedde noe uforventet og fordi det var siste episoden av sesong 6. Jeg kan dessverre ikke si mere nå så jeg ikke ødelegger det for de av dere som ser på serien, og ikke har kommet så langt enda. Men jeg kan love dere en ting og det er det at serien blir bare bedre og bedre!

Det som gjorde de få søvntimene jeg hadde i natt verre, var det støyet fra bygningsarbeidet utenfor der vi bor. Det bygges en skole ikke så langt unna oss, så bare tenk dere denne miksen her folkens: Sen natt, få - dårlige søvntimer, våkne av bråk før klokken 08.00 også rett ut for å rekke kiropraktor timen! Både jeg og Dino hadde time i dag, noe som gjorde hele den tragiske starten på dagen bedre! Føler meg så my bedre i ryggen og skulderbladene allerede.

I går kom forresten den nye utgaven av Ebuzz magasinet ut, hvor Rachana ble intervjuet. Senere i dag deler jeg resten av bildene fra photo shooten med dere. Jeg elsket alle bildene og må si at det er ganske kult å se sin egen arbeid i slike magasiner hihi. Håper dere også vil like resten av bildene

#Dashnimurad #Dashni #photoshoot #styling #Mua #stylist #sminke #skjønnhet #mote #artist #kurdishgirls #kurdishblogOver har dere et nytt bilde fra photo shooten jeg hadde med Dashni M. i Trondheim. Hun skrev mye fint om meg og arbeidet mitt på sin facebook og instagram side både i går og foregår, da hun delte disse bildene. Utrolig motiverende:) Dere kan klikke her for å komme til hennes fanpage på facebook.

Syns?

8 kommentarer

likte blogge, ha en fin dag :)

Utrolig fin sminke :)

Wow du er utrolig vakker ! <3

Wooow utrolig fint ❤️❤️❤️

Alltid pene bilder og se her :D

Rebecca: så bra at du syns det!:D

Skriv en ny kommentar