hits

Fleur de santè ♥

annonse

I det siste har jeg fått utrolig mange spørsmål om hudpleie produkter / sminke og ikke minst nettsider fra mine lesere som bor her i Norge, Sverige og Danmark. Min venninne Asma, er utrolig glad i å handle på nettet. Noe jeg aldri har vært, men er blitt flinkere til i det siste. Det er effektiv og du sparer masse tid, til tider kan det være billig også pga de ikke trenger bemanning, åpningstider og ikke minst kanskje kronekurs:)! Siden jeg ikke får svart på alle de forskjellige mailene og spørsmålene deres, ville jeg anbefale dere en nettside som selger utrolig gode hudpleieprodukter/ sminke og parfymer. Fleur de Santé har utviklet skjønnhetsprodukter basert på naturlige og aktive ingredienser i mer enn 30 år. Grunnen til at jeg anbefaler dere denne siden er rett og slett fordi de tilbyr produkter til menn, eldre kvinner og yngre jenter med alle slags hudtyper. På www.fleurdesanté.no finner du blant annet: Gavesett, produkter for menn, merkeprodukter, hudpleieprodukter, sminke osv. Etter at jeg og Asma (netteksperten) så på denne nettsiden sammen, fant jeg noe for meg selv, noe for mor og mannen min som jeg fikk lyst til å bestille!

      

 

NOE FOR MOR

Settet inneholder:

1 Olive Oil Hånd- og ansiktskrem
1 Olive Oil Bodylotion
1 Olive Oil Mild deodorant
1 Olive Oil Mild dusjgelé
1 Olive Oil Sjampo
1 Olive Oil Balsam
1 Olive Oil Hårmask
Direkte link HER

 

 

 

NOE FOR MEG

Hår -maske med nærende ekstrakt fra oliven som trenger dypt inn i håret. Håret får ekstra glans og fuktighet,og ser sunt og vakkert ut. Perfekt når håret virker matt og slitt.
Direkte link HER
NOE FOR MANNEN MIN
Flytende ansiktsvask og peeling med behagelig duft av mynte.Fjerner urenheter og døde hudceller. Peelingen virker også eksfolierende så huden føles ren, glatt og fornyet. Direkte link HER.

Har du hørt om/ handlet fra denne siden tidligere?

 

8 kommentarer

Sikker på at dette ikke er noe du har fått betalt for å anbefale?

linda: det står jo annonse øverst:)

Hehe elsker å handle på nettet 😝

Hår -maske

kan du prøve og kikk og vis oss hvor forskjell på gammel og nye..

Ja, nå står det. Du ble så stresset med å skrive det at du skrev annone istedenfor annonse :)

linda: hehe, ja nå står det? Du så det nå heter det:) for den var der hele tiden.

Skriv en ny kommentar