hits

Kunde, fest hår og sminke!

Hei dere! Håper alle dere har hatt en bra dag så langt. Jeg hadde det ganske travelt i dag tidlig, måtte rekke en legetime pluss kiropraktor-timen. Etter det dro jeg og Dino for å handle matvarer. Akkurat nå venter jeg på at maten skal bli ferdig så vi kan drepe den! Hehe.

Jeg regner med at dere husker når jeg nevnte at jeg hadde noen kunder i forrige uke. Som skulle komme hos meg to dager etter hverandre for styling til en bryllupsfest. En Pakistansk bryllup selvfølgelig:) Under får dere bilder av stylingen til hun ene fra dag en. Som mange av dere kanskje vet fra før av, så er pakistanere, indere, kurdere og de fleste fra Asia og Midtøsten kjempe glad i freshe og livlige farger. Når det gjelder drakter, sminke og hår, spesielt til anledninger som bryllup.De skal liksom ikke se enkle ut. Noe jeg elsker! Det var derfor utrolig gøy å ha akkurat disse kundene hos meg igjen, fordi de ikke er redd for farger / heavy sminke og hår.#sminke #pakistansksminke #mua #sminkør #kurdisksminkør #styling #brud #makeup #partymakeup #partyupdo #oslo #kurd #gilmakeup

Om du skulle ønske å bestille time hos meg, kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com!

Syns?

22 kommentarer

masheallah nydelig.

Mashala veldig fint ❤️

Jeg lurer på hva du bruker når du skal feks tegne bryna? Jeg bruker øyeskygge men syns ikke det blir så bra. Må allitd dyppe børsts litt i vsnn for at skygga skal ligge fint på bryna. Tips? Til hva jeg kan kjøpe?

Du er alltid så pen masallah:)

Gilian jeg bare lurte på en ting, kjenner du til noen nettsider eller noen som kan dekorene en scene på et bryllup? blir veldig glad for tips:)

hei igjen, lurte på de modellene som du styler for din egen handel, må de også betale bilder sminke osv?? og dashni murad, betalte hun noe? hva med maddepadde, hvar det noe pris på henne også? ? :)

RINE: Noen av de gjør jeg frivelig og andre er betalt:)

Dalia: Tusen takk! Hmm jeg vet faktisk om ingen som gjør det.. skal spørre mannen min, muligens han vet om noen:)

anette: Skjønner skjønner.. det med vann og skygge, det fungerer så lenge skyggen har bra kvalitet. Men, Anastasia har noen vannfaste "gel- skygger" for øyenbryn. Det er noe av det beste jeg har brukt;)

Jeg prøvde å søke på nett men ender med at jeg er på bær tur. Kunne du sendt meg direkte link til produktet? Og pleier du å handle sminkepå nett? Kunne du rtenkt å dele nettsiden?

Eller hvor vi får kjøpt det? Får jeg kjøpt det feks på vita?

anette: Hei igjen. Du kan kjøpe det direkte fra henens nettside. Jeg får de sponset, så jeg får det direkte derfor. Tror ikke mange steder selger de. De finnes kunn på nett. du finner det ikke i butikker her i norge. http://www.anastasia.net/

Okay da har jeg enda ett par spørsmål. Sorry for at jeg plager deg. Men du er så flink. Og du gir så gode råd. Ikke smisk altså! Hehe jeg var akkurat på nettsiden du ga meg. Jeg er asiater og har egentlig svart hår men farget håret til brunt. Hva er den riktige fargen til bryna mine da? Soft brown eller medium ash? Også fant jeg dette på iglow http://www.iglow.no/produkter/produkt/anastasia_brow_powder_duo__medium_brown___taupe_based_brown/

Funker det der også fint?

mente du forresten brow wiz eller powder?

anette: Hehe.. Du må alltid ha en tone lysere enn ditt hårfarge:) nå har jeg ikke sett ditt hårfarge, men se på det selv og sørg for at det er lysere enn håret ditt:)

Hvilken øyevipper brukte du på henne? Fra hvor? Du er så flink!

marina: Tusen takk, disse var fra Cubus tror jeg

Du er mashallah veldig flink til å sminke, hvordan kan jeg kontakte deg for å bli sminket?

Ønsker det veldig snarest:):):)

shaby: Takk! Du kan sende meg mail på gilan@gilmakeup.com:)

Skriv en ny kommentar