hits

Kunde: Bryllupsdag

Hei og god dag dere! Håper alle dere har sovet godt og nok i natt. Det har i hvertfall jeg, la meg litt sent, men våkna rundt 13.00 tiden hihi. Jeg føler meg opplagt også er jeg nydusjet og mett, noe som gjør en bra dag bedre! Sitter her og nyter kaffen min i morgenkåpa, mens jeg ser på fotballkamp sammen med Dino. Vi leder, yeeeey! Under har dere to bilder av bruden jeg hadde i går, det er bare bilder av hennes hår som jeg tok med mobilen min. Bruden hadde spart til utrolig langt hår og ønsket derfor å ha det løst bak. Jeg har masse bilder av helheten også som jeg tok med kamera i går, etter at hun tok på seg kjolen og smykkene. De bildene og mange andre deler jeg med dere når jeg først har fått tid til å overføre de!

Senere idag skal vi ho søsteren min, vi skal spise middag der og kose oss! Deler forresten nye antrekksbilder med dere senere idag! Ha en nydelig dag så lenge:)

#brudoppsett #bryllupsoppset #festoppsett #kurdiskbryllup #kurdiskfrisør #kurdiskmakeupartist #svarthår #weddingupdo #bridalupdo #wavyhair

Syns?

5 kommentarer

wo0o0ow veldig fint, synes dine kunder er utrolig heldige som har deg <3 <3 <3

Ser kjempe fint ut :D

Vakkert og for din kunde den største dagen av alle.. Du er utrolig flink.. Klapp på skulderen fra meg :)

Skriv en ny kommentar