hits

They are finally back!

 

Elsker elsker elsker krøller

For bare noen måneder tilbake, hadde jeg mistet håpet helt når det gjaldt krøllene mine. Etter gjentatte behandlinger, farger etc hadde håret fått seg en skikkelig omgang med ufint møte. Håret mitt har vært tørr, slitt og livløs i det siste. Det var så slitt på toppen i en periode at jeg måtte krølle noen områder med krølletang. Det har vært ille ja, men det var noe jeg måtte gjøre også. Og jeg måtte virkelig ta tak i det. Så nå som jeg ikke har farget det på en stund ( utenom etterveksten) og har vært flink med å holde meg unna varmebehandlinger, begynner håret å bli som før igjen. I de siste månedene har jeg bare vasket håret og latt det tørke av seg selv. Jeg har også klippet en god del for ikke så lenge siden, det hjalp også veldig mye. Håret ser fylldigere og freshere ut nå med mer definerte krøller! Det er det beste en kan gjøre for å få tilbake sine naturlige krøller. Det føles så utrolig deilig å se at hele håret krøller seg igjen, uten at jeg må gjøre noe spesielt med det. Sparer masse tid akkurat der. Dette er noe jeg definitivt skal fortsette med, og ta enda bedre vare på håret. Det er så fort gjort å bare ta noen snarveier, eller bare la håret forfalle når det er mye annet som opptar tiden. Dessuten, det enkle er faktisk det beste i mange tilfeller. Jeg har merket at det er det i dette tilfellet:) Senere i dag deler jeg noen nye anrekksbilder med dere.

Hvor flink er du til å ta vare på håret ditt?

15 kommentarer

Så herlige krøllene din er !

Krøllene dine er superfine!

elsker krøllene dine <3 <3

Bruk urolig masse fuktighet i det og kur det masse :) de med krøller trenger mer fuktighet enn andre :) bra de er kommet tilbake :D! Jeg er jo frisør så er ganske flink til det :)!

Kaisa Elise: så flink du er! Skulle ønske jeg var flinkere til å kure det! Men helt sant det du sier med krøllete hår, det er mer tørt enn andre hårtyper:)

momogallesyv: takk! :)

Asma: og de elser deg haha!

Silje Jensen: tusen takk:)

inmyheels: takkk:)

Heidu! Har naturlig krøller jeg også, men i det siste har jeg mistet de helt! På toppen er det bare glatt eller bølgete.. Hva kan jeg gjøre for å få de tilbake annet enn å ikke bruke varme osv?

Soma: Det er akkurat samme problemet jeg hadde for en stund siden. Jeg klipte en god del av det.. det hjalp meg veldig.

Hvordan order du håret ditt? Lar du det bare lufttørke, eller har nu noe i håret etter du har vasket det?? :)

Siv: Jeg bruker bare en hårolje også lar jeg det lufttørke:)

Tusen takk for svar! Du er virkelig en vakker jente :)

Skriv en ny kommentar