hits

Kunde, sniktitt på brudestyling!

God morgen dere! Jeg hadde nesten glemt å dele disse bildene med dere, begynner å bli farlig glemsk hehe. Disse bildene er fra helgen da jeg stylet nydelige Cathrin for hennes bryllupsdag. Dere husker vel bildene jeg delte av henne fra test- dagen vi hadde hos meg? Du kan klikke her for å komme til innlegget. Uansett, stylingen ble mye enklere og mer naturlig enn det vi hadde på testdagen. Cathrin ønsket å være så naturlig som mulig, både når det gjald sminken og håret. Jeg gikk derfor for lysere øyenskygge og mindre extensions den dagen. Hun så helt smashing ut! Senere i dag skal jeg vise dere noen bilder av henne som jeg tok med mobilen min den dagen, til jeg får offisielle bilder av henne:)

 

I dag venter jeg tre jenter som skal komme hos meg for å bli nappet. Jeg skal helt sikkert dele før og etter bilder av de også med dere om det er ok for de.


#brudestyling #brudestylingioslo #kurdiskbrudestyling #kurdisksminkør #kurdiskmakeupartist #kurdishmua #kurdishbridestyler #gilamkeup #sminke #hår #skjønnhet

Dine planer for i dag?

6 kommentarer

stolt av deg <3

Gleder meg til å se ferdig look <3

maded: Takk takk <3

Tusen takk dere <3

Skriv en ny kommentar