hits

New in: Produktanbefalinger

Hei igjen dere! Jeg håper dere har hatt en bra dag i dag. Jeg var som jeg også nevnte i forrige innlegg, på piknik med familien i dag. Utrolig koselig, men Gud så slapp og sliten jeg blir av sol hehe. Snakk om å ikke være vant til slik vær lenger, på tide at jeg gjør noe med det! Vi kom hjem for et par timer siden og jeg har ligget rett ut siden da. Akkurat nå sitter jeg her og drikker opp en kopp kaffe for å samle litt energi og holde meg våken. Om det ikke hadde vært for kaffen hadde jeg nok ikke klart å blogge nå hihi. Anyways, under har dere noen nye produkter jeg kjøpte på flyplassen på vei hjem fra Trondheim. Jeg trengte en ny mascara, eyeliner, håndkrem som jeg kunne ha i veska og vippelim. Under skriver jeg kort om hvor fornøyd jeg er med de produktene jeg kjøpte:


Denne eyelineren fra Guerlain elsker jeg. Den har veldig smal kost med veldig markert linje, et produkt jeg uten tvil vil anbefale til dere som er ute etter en god eyeliner. I motsetning til eyelineren under som da er fra Chanel. Gud så dårlig den er! Jeg må si at jeg ble skikkelig skuffet når jeg prøvde den for første gang. Jeg kjøpte eyelineren fra Chanel først uten å prøve den fordi jeg hadde lite tid den dagen. Når jeg prøvde den hjemme så jeg hvor svak og ujevn linje den hadde. Bortkasta penger, den var så dårlig at jeg måtte kjøpe en ny dagen etter. Da gikk jeg for Den over fra Guerlain, mye mye bedre!Duo - vippelimet over har jeg kanskje brukt i 4 år nå. Limet som følger med i vippe-pakker kaster jeg som regel med pakken. Duo is the one and only true glue, love it.

De av dere som leser bloggen min daglig, har sikkert fått med seg at jeg nesten bare bruker L'oreal telescopic mascara. Jeg hadde kjempe lyst til å prøve Diorshaow Iconic mascara som dere ser over, den gir nesten samme effekt som l'oreal telescopic mascara: Veldig lange og klumpfrie vipper, Elskbart.

Håndkremen over brukte jeg for to år siden. måtte bare kjøpe den igjen når jeg så den i denne søte størrelsen. Veldig fuktighetsgivende håndkrem:)#produktanbefaling #duolim #duo #diorshow #mascara #chanel #loreal #makeup #makeupblogg #sminkeblogg

Har du noen av disse produktene selv?

9 kommentarer

Har håndkremen selv, den er veldig deilig og bruke :D

Hm, kanskje jeg burde teste ut den håndkremen :)

Takk for tipsene :)) fin natt til deg!!

hvor har du kjøpt vippelimet og dyplineren ? og hvor har du kjøpt di? :)

Anonym: vippelimet kan du kjøpe fra Kicks.. Det samme med dypl også tror jeg:)

Har hatt plana om å kjøpe handkremen sjølv. Kjekt med anbefaling :)

Finnes ikke bedre fuktighetskrem enn fra L'Occitane.

Skriv en ny kommentar