hits

New nails

Hello dere! Hvordan har dere i dag? Jeg har hatt en skikkelig stressende dag i dag. Jeg startet dagen ganske sent med en liten matbit ute ettersom jeg ikke fikk tid til å spise frokost hjemme. Etter det dro jeg innom byen en tur og fikk neglene mine fikset av flinke Halat Sophie på Tone Lise akademiet.  Halat gjorde Gelish negler på meg i dag og jeg elsket det! Jeg har sett på de siden jeg har kommet hjem haha. Etter at søte Halat ble ferdig med neglene mine gikk jeg litt rundt i butikken deres der og kjøpte en del produkter. De har utrolig bra utvalgt på vipper, negleprodukter osv der! Det var min første gang på Tone Lise akademiet, jeg trodde det bare var skole der og visste  ikke at de hadde butikk også der. Jeg kunne helt ærlig bo i den butikken haha, elskbart! Jeg handlet litt i butikken der og fikk masse godsaker av de med meg hjem! Det var utrolig koselig å bli kjent med flinke Halat og resten av jentene der. Jeg gleder meg masse til å vise dere produktene som ble med hjem snart engang! Etter at neglene var fikset, gikk jeg en tur innom Kicks og kjøpte en del produkter jeg hadde gått tom for. Nå er jeg hjemme og det er rett før jeg får en kunde- kommende brud her for en test-dag. Nå må jeg derfor forberede meg litt! Ønsker alle dere en herlig dag i dette nydelige været.

#nails #tonelise #toneliseakademiet #newsummernails #freshnails #gelish #pinknails #nails

Som dere ser så gikk jeg for en fresh og sommerlig farge. I´m in loveeee!

Har du hørt om /vært på Tone Lise akademiet før?

11 kommentarer

Veldig fin farge Sherine <3

Vet du om en brun hårfarge som en typisk kurder ikke har gjort veldig mye med håret sitt på leeeenge? Vil gjerne farge håret lysere, men vet ikke helt hvilke hårfarge jeg skal bruke. Noen tips Gilana can?

Veldig fint ❤️

Kjempefin farge på neglene!

Så fine de var :) #rosa

Naze: Hehe litt vanskelig å si, men kanskje denne tonen hadde vært finthttp://thoughtequitymotion.co/light-brown-hair-color-tumblr/light-brown-hair-color-1/

Gelek supas <3

Tuuuusen takk dere <3

Skriv en ny kommentar