hits

Kunde, Hennafest styling

God dag dere! Nå har jeg akkurat spist en veldig veldig sen frokost sammen med mannen og har sett på britisk versjon av boligjakten. Jeg har drømt meg bort med alle de fine husene og leilighetene i England! Kunne godt ha tenkt meg å bo der, elsker elsker England!

Tilbake til virkeligheten: Nå har veldig mange av dere spurt etter bildene av bruden jeg hadde i Trondheim, til tross for at jeg sa jeg skulle vente til jeg hadde fått offisielle bildene av fotografen. Litt gøy at dere ikke har glemt det enda selv om det har gått ca to uker nå. Jeg hadde tatt et par bilder med mobilen min av styligen Henna og bryllup stylingen. Nå har jeg bestemt meg for å dele de med dere til jeg får offisielle bildene.

Under har dere noen bilder av nydelige Roza, bruden jeg hadde i Trondheim. Ettersom kurdere både har Hennafest (som er dagen før bryllupet ) og bryllupsfest, måtte vi velge to veldig forskjellige looker til de to dagene. Hun skulle gå med Kurdisk kjole for Hennakvelden, vi gikk derfor for stort og løst hår ettersom det er finere med Kurdisk kjole. Vi sparte oppsett til bryllupsdagen hvor hun skulle gå med hvit brudekjole. Roza er en ubeskrivelig søt og pen jente! Hun har fint og rent hud, nydelig smil og tjukke øyenbryn. Jeg brukte derfor mere tid på å fremmheve hennes fineste trekk enn å gjemme de bort under sminke. Som dere ser på bildene under så brukte jeg veldig naturlige farger på hennes øynene og en fresh leppestift for å gjøre looken mer vårlig og fresh. Hun elsket resultatet og det samme gjorde jeg også.Deler bilder fra bryllups-stylingen med dere senere i dag!

Er ikke hun bare helt nydelig?

9 kommentarer

Mashala nydelig :)

så søt hun er mashalla, hvilke leppestift brukte du på henne? fargen er kjempe fin :)

Mashallah! hun er utrolig pen :)

Kjempe pen!!

Mashallah hun var utrolig søt og nydelig. Makeupen var veldig naturlig og fin :) Elsker hårfargen hennes, sånn vil jeg også ha det <3

TUUUUUSEN TAKK skal alle dere ha :) <3

Rewshee: En som heter myth fra mac:)

Skriv en ny kommentar