hits

new in: Beauty products

Husker dere dagen jeg fikk neglene mine fikset på Tone Lise akademiet? Da fikk jeg med meg en liten goodiebag hjem. Unde har dere noen av de produktene pluss det jeg selv kjøpte fra deres butikk når jeg var der.Jeg måtte bare kjøpe dette teipet som jeg lenge hadde sett etter. Man kan bruke det for å pynte neglene, få til rette linjer, lage mønster osv.Disse vippene og limet kjøpte jeg også. Limet som er i den blå-lilla pakken dere ser over skal holde vippene på opp til 2-3 uker. Om man setter de på riktig selvfølgelig!

Ettersom jeg fikk meg gelish negler den dagen jeg var på TL akademiet, fikk jeg også med meg en kit hjem som jeg kunne bruke for å fjerne gelishen på neglene selv.Jeg fikk også med meg en herlig skrub og fuktighetskrem hjem for kroppen. Har prøvd det et par ganger og jeg likte det kjmepe godt!

Når Halat gikk gjennom produktene og kom til denne håndkremen sa hun " og her har du verdens beste håndkrem". Det har hun faktisk helt rett i. Jeg har brukt denne håndkrem 3 kvelder på rad og jeg elsker det.

Også har dere mine favoritter av alle de produktene! Jeg prøvde den rosa på tå neglene mine for tre dager siden og den sitter fortsatt like bra på! Veldig gode neglelakker som. Gleder meg til å prøve resten av fargene også!

Har du noen av disse produktene selv?

7 kommentarer

Har prøvd noen av produktene. Det fine med håndkremen er at den trekker raskt inn i huden, men litt uenig i at den er verdens beste. Du bør prøve Weleda Sea Buckthorn håndkrem. Den beste som finnes etter min mening ;)

Så mye fint! Har aldri prøvd noen av de produktene før, men sikkert helt supre :)

Så fine produkter!

Masse fint

Skriv en ny kommentar