hits

Kunde, romantisk brud håroppsett!

God dag verdens søteste lesere! Hvordan har dere det i dag? Slev så har jeg det veldig bra. Jeg har spist en god lunsj, rydda litt, jobbet litt og det er rett før jeg skal få en brud på besøk for napping av bryn. Det er bruden som gifter seg om to dager, hvor jeg skal style henne og Dino filme og ta bilder. Spennende? Ja! Kan nesten ikke vente til helgen!

Under har dere bilder av en brud jeg hadde for et par dager siden. Selcan skulle ha Hennafest og var derfor hos meg for å bli stylet sammen med sin lillesøster. Selcan ønsket en romantisk oppsett med flette i. Noe som verken var for stramt eller løst. Når jeg kjente hvor tykt hår hun hadde, kunne jeg ikke tenke meg noe bedre for henne enn nettopp det oppsettet under. Hun hadde nok hår for både selve oppsettet og fletta. Vanligvis bruker jeg ekstra extensions for å lage en så tykk flette som det jeg har gjort på henne. Hun ble super fornøyd med både håret og sminken! Utrolig gøy at noen endelig ønsket noe litt andreledes! Senere i dag deler jeg resten av bildene av sminken og kjolen hennes med dere:)

 #oppsett #håroppsett #romanticupdo #romantiskoppsett #brudeoppsett #brudestyling #tyrkiskbrud #brunthår #flette #sminke #mua #kurdiskblogg

Syns?

10 kommentarer

Herre så utrolig vakker fristyre! jeg vil ha dhåret slik selv

Ha en herlig dag videre, fine deg <3

prinsessen: Tusen takk! Du også søta <3

Wow, likte veldig håroppsettet! Det ble kjempefint! Overrasker positivt som vanlig du <3 Stå på flinke Gilan <3

Utrolig vakkert! Helt nydelig :-)

Det var skikkelig fint! Du overraska stadig :)

Wow- utrolig flott frisyre :D

Kjempe fint! Er hun ikke kurder? Ser ut som kurdisk kjole ihvertfall :)

Skriv en ny kommentar