hits

Beauty makeup: Hvordan gi konturer til ansiktet

09.06.2014 - 17:27 4 kommentarer

Helt siden jeg har startet denne bloggen, har jeg bestandig fått kommentarer, mailer og meldinger fra lesere som ønsker et innlegg om hvordan jeg konturerer ansiktet mitt. Bare så det er sagt så er dette ikke noe jeg gjør daglig. Som regel så bruker jeg å sminke meg helt vanlig med en farget foundation også konturerer jeg ansiktet med to forskjellige pudder, en lys en for å highlighte blant annet skinnebein også bruker jeg en mørkere pudder til rouge og konturering. De eneste gangen jeg konturerer ansiktet med foundation er når jeg lager festlige og fargeriker looker til bloggen.

Det jeg har gjort over er med foundation og concealer. Det er litt mere komplisert enn pudder konturering, ettersom man må jobbe ekstra godt og nøye med belnding. Det er super viktig at man har gode koster og ikke minst pordukter for å kunne blende det godt sammen så man ikke ser flekkete ut. Dette er hva jeg har brukt over:

1. Mac primer

2. Wheel concealer 6 - den mørkeste fargen til konturering

3. Wheel concealer 6 - den lyseste fargen til highlighting

( Man kan også bruke en mørk og en lys foundation til konturerung og highlighting, men da må de ha god dekk slik at resultatet blir jevnt)

4. Jeg har brukt Real technique stippling kost for å blending av konturen rundt ansiktet og kinnbein. Jeg brukte en litt mindre blending kost for blending av concealer under øynene, under leppene og over øyenbryn.

5. Jeg avsluttet det med Anastasia B. H contour kit (i pudder).

#contour #facecontour #kontur #konturering #kontureringavasnikt #sminke #beautymakeup #gilmakeup #anastasiacontourkit #facehighlighting #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #wheelconcealer #visage #mac #makeup #mua #kurdiskmua

Pleier du å konturere ansiktet? Hva slags produkter bruker du?

4 kommentarer

Asma

09.06.2014 kl.21:18

Flinkeste <3

Gilan

10.06.2014 kl.18:22

Asma: <3

Cess

04.07.2014 kl.08:19

Flott og kjempe inspirerende blogg! Jeg blir nok fast leser:)

sozan

04.09.2014 kl.20:06

Vakre og flinke Gilan stolt av deg xishke <3

Skriv en ny kommentar