hits
31 kommentarer

OMG Omg omg

legg ut flere bilder da :)

Tenkte å bare infomere om at jeg har konkurranse på bloggen nåå :-D Ha en fin kveld videre!

Åhh! Jeg vil se mer :)

Hei! Har sett litt gjennom bloggen din, og fy søren å pen du er! Jeg blir helt målløs, hehe. Elsker også bloggen din, designet, bildene, innleggene. Faller sjeldent for en blogg, men deg måå jeg følge videre! :-D

shiiiit så sexyyyy :) Du kler det men du har ikke farga håret mørkt :P

Du er finest med mørkt hår:) men dette er nok parykk hehe:p

Endelig er det blonde håret borte!! Beklager men, hvis en ikke har blondt hår selv bør den ALDRI farge det blondt!! Er så sikker på du ser mye vakrere ut nå !!

Weiii mashallaaaa <3

Jeg er enig med deg sivan! Ikke at du er stygg, men vi kurdere kler ikke blondt hår og hvet du hvorfor? Fordi vi er ikke norske og vi blir ikke norske!

keca kurd: Blond hår har ingenting med det å bli norsk å gjøre:) Jeg vet om mange kurdere og generelt jenter fra midtøsten som ser mye bedre ut med blondt hår :)

Shemamok: hehe shemooo<3

Sivan: Må si jeg er litt uenig der.. som jeg og skrev til "Keca kurda " så mener jeg at man noen ganger kan kle blond hår bedre enn mørk og motsatt selv om man ikke er født med det:)

Maya: thehe, neeeeeeei gi deg nå;p

Nibras: hahha hyssh;p

blondthår + Gilan + krøller = original

Arlena: Gud så koselig kommentar å få! Dette gjorde plutselig dagen min litt bedre, tusen takk skal du ha <3

Marita Beate: det kommer:D

mia: Det kommer:D

Anonym: Du sier noe der;D

Ahhh gleder meg å se deg!!

Hehe, så søt du er! Synes det er viktig å kommentere når det er noe å kommentere på, og jeg kan seriøst ikke slutte å se på bloggen din, haha. Du har så original blogg, og jeg elsker akkurat de samme tingene som du gjør, hårstyling og sminke. Og du inspirerer meg til det høyeste. Og jeg eeeelsker utseende ditt, hehehe. Må bare si det litt mange ganger 0:-D Kommer til å følge deg sammen med Ulrikke Lund og Livingdoll som er de eneste bloggerne jeg leser fast, haha :-D

Mashallat le bit! Mörkt eller blond,kvittar för du är så otroligt vacker :)

Utrolig teit ting å si at jenter som farger håret blondt prøver å bli norske. Som Gilan sa, noen kler det og noen ikke. Har hørt andre si det samme som "keca kurd" men da er det jenter som ihverfall ikke kler blondt hår. Lukter sjalusi spørr du meg.

Du kler begge deler du Gilan ;) må få nappet meg hos deg snart :p

enig med nibras:-D det er nok bare sjalusi ^^

Hawa: GELEK supas<3

Arlena: så koseliiiiiiiig<3 tusen takk hihi <3

Nibras: Hehe.. det er alltid noen som skal komme med dette at man farger håret for å bli norsk.. Men men, jeg bryr meg helt ærlig lite om hva folk sier så lenge jeg har en mann som liker håret mitt blond, familie, venner og lesere som deg<3

hehe bare å komme!

Du er fantastisk vakker. 😊

Fine videoer du har, du er så flink😀

Skriv en ny kommentar