hits

New in

God dagen dere! Går ikke tiden unormalt raskt? Det er onsdag igjen, føles mer som en mandag- tirsdag for meg. Så utrolig rart! Dere, her om dagen var jeg igjen innom Tone Lise akademiet og Visage for å handle noen vipper og diverse produkter som jeg hadde gått tom for. Jeg handlet inn noen nye ting også som dere ser under. På Tone Lise akademiet har de fått inn noen utrolig fine og fyldige vipper som ser veldig naturlig ut på. Det er faktisk noen av de beste vippene jeg noen ganger har kjøpt her i Oslo. Jeg har ikke fått tid til å prøve dem ut enda, men jeg er ganske så sikker på at de vil se utrolig bra ut på. Jeg handlet oss inn øyenskygge teiper som dere ser under, det bruker man under øynene for å ikke skitne til sminken når man skal sette øyenskyggen.

Forresten, jeg er blitt litt bedre. Hoster fortsatt som en 90 åring, men det er heldigvis mindre smerter i leddene.  Det er selvfølgelig takket være alle paracettene jeg har fått av mannen hihi.

Måtte ha en ekte beautybelnder også. Har prøvd den engang og jeg elsker den!

Disse teipene kommer jeg helt sikkert til å ha mye bruk for, det vil få jobben til å gå raskere når jeg har flere kunder samtidig.

Har du / prøvd noen av disse produktene før?

#tl #toneliseakademiet #vipper #lashes #beauty #sminkeblogg #skjønnhetsblog #gilmakeup #gilan

3 kommentarer

De nederste så geniale ut. pleier å bruke vanlig teip, mn den er så tynn

hvor kjøper du di teipene? :)

Skriv en ny kommentar