hits

New in + todays workout outfit!

God kveld dere! Som mange av dere gjettet riktig i går, så hadde jeg og Derya en kjempe koselig dag sammen! Noe av det jeg kjøpte sammen med henne var toppen og bagen dere ser på bildet under. Jeg og henne gikk i utgangspunktet ut fordi at hun skulle kjøpe seg ny treningstøy, men etter at vi 'fant' ut av hvor motiverende det var med nye treningsklær, handlet jeg også litt. Bare litt. Dere vil ikke tro hvor jeg fant den kule bagen under, jeg venter derfor med å si det til dere har gjettet først. Hvor tror du bagen er kjøpt fra?

Utennom nye treningsklær har jeg og mannen trent sammen idag, etter en veldig lang pause. Etter trening dro vi innom butikken og handlet varer til en deilig kyllingpasta. Flinke mannen lagde middagen helt alene, det var utrolig deilig! Deler bilder av det med dere senere engang:) Nå er det snart film, The wolf of wall street. Vi har hørt at den er veldig bra, jeg er personlig ikke fan av lange filmer men så lenge Leonardo er med så går det fint haha! Har dere sett den forresten?:)

Syns?:)

7 kommentarer

hvor er tightsen fra ? kjempefin !

Kjempefint treningstøy! :)

woooow bajen zraf😍 u and ur husban hin broji u sport jik dkan??? wooow just amazing u both🙏☺️

Hei, Kan du skriver litt om hvilke produkter du bruker håret ditt? shampoo + balsam og styling, spes når du har krøller?:-)

mvh nicoline

du kan gjerne fortelle hvordan du klipper håret ditt og? har krøller selv, men får det aldri til så fint som du:-)

Nicoline: Søsteren min klipper meg:)

Nicoline: Kan skrive et innlegg om det engang:)

Skriv en ny kommentar