hits

Going lighter

Mhm, ja, jupp, yes, oui, erê I'm going lighter! Ok.. Jeg har sittet på denne stolen her siden klokken 17.30! Begynte å kjede meg litt også kom jeg på denne geniale ideen om å ta noen selfies og blogge til fargen sitter. Overskriften forteller nok om hvorfor jeg er her frisøren nå, igjen hihi! Deler resultatet med dere enten senere idag eller i morgen!:D håper alle dere har hatt en bra dag sånn ellers. Selv så har jeg laget enda en ny sminke look til dere tidligere idag som jeg kommer til å dele med dere snart engang også var jeg ut å spiste middag med mannen for et par timer siden!

Hva har du gjort idag?

7 kommentarer

Gleder meg til å se resultatet ;)

Gilan- er det en frisør salong du anbefaler for å klippe håret + rimelig pris?

Blir spennende og se resultatet! :) Utrolig vakker du er! :D

Gleder meg til resultate ;D jeg ELSKER sånn sminke som du har brukt her. Kan du si hva du har brukt? Skal kjøpe all dem sminket haha

Nora: Hehe så søt du er! Jeg har faktisk tatt bedre bilder av denne looken, så produkt-lista kommer opp med bildene:)

Anonym: Ikke for rimelig pris dessverre :/

Du er bare så vakker åårh <3 Har selv kjempe lyst å ha lyst hår helt siden jeg var liten, jeg elsker svart hår, men har lyst å være litt blond hehe. Men det eneste jeg hører fra salonger er at det er umulig fordi jeg har farget håret mørkt, kjedelig :( Hvordan kan jeg begynne å få sånn farge??

Skriv en ny kommentar