hits

Loving the Kurdish flag.

Jeg har alltid vært utrolig glad i det kurdiske flagget, jeg har derfor alltid hatt et flagg hjemme som jeg har tatt bilder med og blitt inspirert av til å lage forskjellige "flagg looker". I går fikk jeg kjempe lyst til å vise min støtte til alle Kurdere, spesielt pershmerge (våre soldater) for det de gjør for å beskyte landet vårt og våre familier. Det brenner i mitt hjerte når jeg ser hva mange kurdere går gjennom nå pga ISIS.. Jeg håper at dette tar slutt snart, før flere familier splittes. Jeg er en stolt kurder og vil alltid være det!

Min hemî gava gelek hesh ala meya Kurdi kri. U min hemi gava alayekê Kurdi yal mal heboy. Shvêdi gelek zewqê min lêda ko ez alayê me Kurda di gel nexshê Kurdiatanê li ser ser û chavet xo chêkem. Eve êk ji wa rêkaye ko ez hejêkrina xo bo welatê xo diyar dkem. Ez Kurdeka gelek ser blindim, bjit kurd, bjit pêshmergê me u Kurdistan! 


#kurdishflag #kurdishmap #nexshekurdistane #kichakurd #duhok

This look is inspired by my sister Peyman, it was so beautiful on her face that I had to try it myself.

8 kommentarer

wo0o0o0w veldig fint <3 <3

Veldig fint! Har lagt merke til at kurdere generelt er veldig nasjonalistiske. Hva er grunnen til det ? Bare nysgjerrig:) trist det som skjer der nå.

Hlbin Süßigkeiten

Hlbin Süßigkeiten

Gelek hzreka jane ko tu b kurdi o nerwiji herdoka bnvisi ♥♥♥

Galak cana bjet to .

Hei! Grunnen til at vi kurdere, ikke alle men tror de fleste er nasjonalister er fordi vi er undertrykte, vi blir drept og slaktet av 4 land og nasjoner bare fordi vi er kurdere! Vi kurdere vet hvordan det føles å ikke ha noe, vi kurdere vet hvordan det føles og ikke ha et selvstendig land! For meg Kurdistan er viktigere enn alt annet, til og med viktigere enn livet mitt og religion! ' håper du har fått svaret 😊

Bjit!

heresh kurdi: tusen takk for svar:-)

Nei de fleste er ikke nasjonalister, der tar du grundig feil min venn. Men noen ja! Men er ikke rart når søle hater oss. Hva annet forventer de at vi skal være? De fleste (hvertfall i Kurdistan) tar religionen sin mer alvorlig en det altså. Hvis vi er nasjonalister, ja da er Palestina også det.

Skriv en ny kommentar