hits

Produktanbefaling: En mild og god sminkefjerner!

Jeg, i likhet med mange andre synes det er litt kjipt å bruke penger på sminkefjerner. Spesielt når den viser seg å ikke være like bra som forventningene. MEN, det er også et produkt jeg bare må ha hjemme og som jeg knapt klarer meg uten. Eller, jeg hadde sikkert klart meg uten den, men da hadde jeg brukt ekstra langt tid på badet og gått rundt med panda øyne. Hadde sikkert skremt livet av mannen også:) Jeg har brukt mange forskjellige opp gjennom tiden, men denne Gently off eye and makeup reomer fra Mac har vært et av de beste hittil. Denne er vennlig mot øynene, den er mild og lukter godt. Jeg har heller ikke trengt å gni når jeg har brukt den. Anbefales!

Hvilken sminkefjerner bruker du og hvor fornøyd er du med den?

#macgentlyoff #gentlyoff #makeupremover #sminkefjerner

12 kommentarer

Den må jeg kjøpe:D!!

Den må prøves :)

Jeg bruker den i fra Mary Kay (bombe- he he) og den er kjempebra! Bare ta litt på en pad, holde inntil i ca. 10 sekunder for så bare å kunne stryke det lett og forsiktig av- jeg er superfornøyd :) Den funker også fint til å bare holde inntil i ca. 10 minutter, for så bare å ta lunket vann for å skylle det bort (jeg tar det i samme slengen som jeg renser ansiktet, siden jeg da likevel må skylde med vann)- det funker kjempefint, og man er enda mer forsiktig med den sarte huden rundt øynene :)

Jeg har ikke prøvde denne fra mac før, men det høres ut til å være god :)

jeg bruker nieva og jeg synes den fungerer helt fint. det er sånn dubble effect eller hva det heter med en "usynelig" side og en blå side. men har lyst til å prøve den fra mac den virket mye bedre. Først trodde jeg det var en neglelakk haha

Kanskje jeg må prøve den :)

Elin Slåen: Den har jeg faktiks hørt om før.. det viktigste er som sagt det at man finner en man er fornøyd med:)

Anonym: Har brukt den i en stund jeg også, syns den også var bra:) bortsett fra det at det var litt for mye olje i det.

Karoline: u should!:)

trenger hjelp

trenger hjelp

Gilan... jeg trenger hjelppp, jeg er en kurdisk jente som har farget håret fra svart til noe lignet ditt hår farge.. Jeg farget håret for 2 uker siden.. og jeg har spurt deg tidligere om samme spørsmål.. jeg har prøvd uendelig mange hårprodukter.. Håret har begynte å bli slitt. og jeg aner ikke hvilken produkter jeg burde bruke. Jeg trenger å vite hvilken Shampo og balsam og hårkur du bruker. Du farger håret ofte ser jeg og det ser så flott ut.. Kan du vær så snill og hjelpe meg si hva du gjør. To Seri gilan gyan.

Ja, det beste jeg liker er at den er oljefri :) Huden min blir forferdelig av sminkeprodukter og hudpleieprodukter med olje i, så er glad jeg har funnet et godt alternativ i forhold til min hud :)

trenger hjelp: Jeg lover å skrive et innlegg om det så snart jeg får tid::)

Skriv en ny kommentar