hits

Produktanbefaling: En frisk, god og ikke så veldig dyr deodorant!

Jeg, som mange andre jenter er litt små kresen når det kommer til deodoranter. Jeg har aldri vært så fornøyd med en deodorant som jeg har vært med Biotherm Deo Pure Roll-on. Den lukter utrolig friskt og godt uten at det blir for mye. Jeg føler ikke det er så enkelt å finne deodoranter som f.eks holder seg lenge, ikke koster mye, lukte frisk og sist men ikke minst at den ikke kræsjer med parfymer. Denne deodoranten oppfyller utrolig nok alle disse kravene.  Jeg elsker den og kommer nok ikke til å bytte den ut med det første,  denne er absolutt verdt hver eneste krone!

Om jeg ikke tar helt feil nå så tror jeg den kostet rundt 140,- kr.

Ez, wek gelek kichkêt di pichekê yab ze7metim bo helbijartina deodorant´a. Min chi cara hinde hesh deodorant´ekê ne kriye weki eve ya Biotherm Deo Pure Roll-on. Bêneka xosh u nazik, xo gelek dgrit u ne gelek geleka grane. Ez bawer nakem ez hosa zika vê digel êka di b´gohrim. I love it!

#BiothermDeoPureRoll-on #deodorant #skjønnhetsblogg #sminkeblogg

Har du noen ganger brukt denne? Hvis ikke, hvilken er din favoritt?

2 kommentarer

Tusen takk for tips. Har vurdert å kjøpe denne flere ganger, men så har jeg vært så usikker om den var bra. Neste gang skal jeg definitivt teste denne :)

Helt enig den er perfekt 😉

Skriv en ny kommentar