hits

WHAT A DAY!

30.08.2014 - 20:55 3 kommentarer

Hei dere! Hvordan har dere hatt det i dag? Selv så er jeg så glad akkurat nå at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre av meg. Har egentlig vært det i hele dag, hvorfor? Det forteller jeg til dere så fort jeg får muligheten til å kunne fortelle det videre:D Utennom det har jeg hatt en utrolig koselig dag hjemme idag sammen med mannen også ble den enda bedre etter en super bra treningsøkt og en deilig kurdisk middag etter det. BTW, helt utrolig hvor mange mail jeg har motatt i løpet av de siste timene! Jeg gleder meg noe sinnsykt til å gå gjennom alle mailene! Om du har gått glipp av det så kan jeg kort si at jeg søker sminke modeller, du klikke her for å komme til innlegget:)

Silav u Gulav, chewanen bashên? Ez evro hinda bashêm u hinda bkeifêm picheka may de frêm. Bochi? Ji ber gelek tishta, wa hemi tishta dê inshallah bo hingo bejim nezik trin dem da. Wekidî min evro gelek rojeka xosh ya bri li mal u bery bênekê ez u Farid ji temrina hatine mal u me shiveka xosha kurdî xar! :DHvordan har dagen din vært?

Roja te evro chewa bo?

<3

3 kommentarer

Asma

30.08.2014 kl.21:01

Nydelig <3

Inshala lykke hele livet malem <3

Ina

30.08.2014 kl.23:19

Hei Gilan! jeg så deg på vita ikke så lenge siden på oslo s, ville bare si at du er enda penere i virkeligheten :) Jeg har fulgt bloggen din heeeelt fra begynnelsen og leser kun din blogg:) Jeg hadde så lyst til å hei men var litt sjenert. Tusen takk for den alle dine tips. Har blitt fast kunde hos kick på grunn av deg hehe. <3

Gilan

31.08.2014 kl.22:26

Ina: Gud så koselig kommentar! Tusen takk skal du:) Må bare komme bort neste gang du ser meg, jeg elsker det:) <3

Skriv en ny kommentar