hits

Kunde, fest styling!

Hei og god fredag dere!

Først og fremst må jeg si det skremmer meg litt når jeg gang på gang våkner så tidlig som klokken 08.00 og 09.00. Ja, ja..jeg vet det er vanlig..men for meg som har kunder senere på dagtid som regel, og er en kreativ sjel som liker å være seint oppe om nettene er det uvanlig. Nå er jeg sikker på at Dino hadde sagt himlet med øynene og sagt, "men hva er galt med det"? Det er jo bare bra! Det er liksom ikke helt meg å våkne så tidlig, helt frivillig. Men, jeg har funnet ut at; Jeg elsker å sove, men jobb og suksess frister mer enn alt annet nå. Om vi ikke jobber og sliter, vil ingen andre gjøre det for oss eller tvinge oss til å gjøre det! Så jupp. dette var tankene som fikk meg opp av senga i dag. Vel...kanskje ikke akkurat den fulle og hele sannheten, fordi jeg måtte ned en tur for å hente en kameralinse som Dino hadde i bilen. Så om jeg skulle ha den til senere idag for å ta bilder så måtte jeg komme meg opp. Derfor har jeg vært våken siden kl 08.. så jeg er faktisk ganske stolt over at jeg valgte å jobbe i et par timer enn å legge meg i senga og sove igjen!

I dag har jeg en veldig spennende dag foran meg. Jeg skal jobbe med en nydelig modell. De fleste av dere kjenner henne igjen fra et tv program. Kan dere gjette hvem det er? Blir gøy å se om dere klarer å gjette riktig. Forteller dere mere detaljer om shooten og modellen senere i dag. Nå må jeg forbrede meg!:D Forresten, over har dere resten av bildene av nydelige Delber. Tell me what you think! Kos dere med denne fantastisk herlige gråe høstdagen...men det er fredag så vi takler det:)

8 kommentarer

Det var en helt utrolig fin sminkelook! Ble utrolig kult med den lilla øyenskyggen uten at det ble alt for mye :) Håper du har en flot dag! :))

Er akkurat som deg på det området. Er oppe ganske lenge og sent om kvelden, fordi det er da jeg føler meg mest kreativ. Jeg skriver sanger, skriver ned ideer, osv. Jeg prøver selv å stå opp hver dag kl.09.00. Men klarer det aldri av meg selv, og må ha på alarm. Så sånn sett er du ganske flink, hehe ;P

Så utrolig pent det ble, elsker lilla! og aner ikke, føler jeg har sett henne før en plass... klarer bare ikke sette ord på hvor, hm (:

Jeg føler faktisk meg mer opplagt og klar for hverdagen når jeg står opp tidlig.

Så utrolig flink du er til det du driver med. Elsket looken og hun var nydelig modell. God helg:D

utrolig fint sminkelook, elsker lilla øyenskygge <3

Flinke malakam Gilo <3 <3

Aina Helen: I know, samme her faktisk!

Tusen takk skal du ha, ha en bra helg videre!

Asma: <3 takk takk malem

andelly: Hehe, det der hørtes veldig ut som meg.. Takk takk, du er også flink som prøver hehe!:D

Takkk! Hmm.. så rart..

Rikke Holm Andersen: Nettopp det jeg også likte med looken, tusentakk!

Skriv en ny kommentar