hits

Brudestyling: Sneak peak!

12.10.2014 - 13:19 2 kommentarer

Silaaav, hvordan har dere det i dag? Selv så har jeg sovet som en stein i natt etter en koselig dag med familien og en kreativ kveld med mannen i går. I dag startet jeg og Dino dagen med vafler til frokost, litt sånn typisk meg og han søndag-frokost. Om litt skal vi på trening sammen, etter det skal vi blant annet besøke graven til lille engelen vår Havin. Så skal vi kanskje kjøre litt sammen, ta noen antrekksbilder også vurderer jeg å spille inn spørsmålsrunden på nytt i dag. Ja, du leste riktig.. Jeg spilte svarene inn her om dagen og ble alt annet enn fornøyd med videoen. Ting ble liksom ikke helt som jeg ønsket hehe. Så nei, jeg har ikke glemt av spørsmålsrunden, jeg har bare ikke hatt tid til å spille inn videoen slik som jeg hadde lovet dere:)

Over har dere forresten bilder av den ene kunden jeg hadde for et par uker siden. Flere bilder av henne kommer senere i dag. Om du også skulle ønske å bli stylet av meg kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com !

2 kommentarer

Asma

12.10.2014 kl.14:41

Mashala nydelig <3

kos deg masse malem <3

eveline

12.10.2014 kl.18:38

Unnskyld for at eg spør, er ny leser om eg kan sei det. Eg lurte bare på kim Havin er og ka som skjedde med han. Takk på forhand, viss eg får tilbakemelding. Også er de ein ting eg vil sei deg, du e utroleg vakker og du virker veldig jordnær. Uner deg alt de beste

Skriv en ny kommentar