hits

#nomakeup

20.10.2014 - 13:40 6 kommentarer

 

Jupp jeg har hatt mange helt sminkefrie dager i det siste og det kjennes utrolig godt. Jeg er litt sånn små stolt av meg selv med tanken på hvor flink jeg har vært med huden min i det siste. Jeg sminker meg mindre, er langt mer nøye med å rense huden og bruker mer tid på hudpleie. Jeg har kombinert hud og det er derfor litt vanskelig å balansere det når vinteren nærmer seg. Så noen sminkefrie dager hjelper veldig. For det gir huden pusterom som den sårt trenger innimellom.

 Eneste jeg har på på bildet over er mascara, vannfast (utrolig vanskelig å få av) etter en bryllupfest haha..

Hovedgrunnen til at jeg deler dette bildet med dere på bloggen og instagram, er rett og slett fordi jeg vil vise at jeg er fornøyd med meg selv akkurat slik som jeg er. Også for å vise at jeg ikke har så perfekt hud som mange av dere tror. Det betyr ikke at jeg ikke er fornøyd med meg selv eller huden for den saks skyld. Jeg sminker meg for moro skyld og ikke fordi jeg ikke liker meg uten. Jeg føler meg rett og slett mer våken og frisk med, men jeg må også innrømme og si at følelsen av en sminkefri hud er ubeskrivelig noen ganger. Ja, noen ganger hehe.. jeg er veldig lys i huden, det er derfor utrolig lett å se rødheter og urenheter i huden. Det kan være slitsomt noen ganger, men jeg har lært meg å leve med det. For det er jo menneskelig og ingen er født med perfekt hud. Det viktigste er hvordan vi har det på innsiden, en fin utstrålingen slår alt som heter sminke og skjønnhetsprodukter.

Dere, det hadde faktisk vært utrolig moro om dere også ville dele deres sminkefrie bilder med meg, jeg kan lage en kollasj av alle bildene inkludert min og legge det ut på bloggen:) Hvorfor? Jo, kanskje vi kan hjelpe noen som sliter med dårlig selvbilde og er usikre på om det kun er de som har det slik:) Send i så fall bildet til gilan@gilmakeup.com og fortell meg kort om deg selv og hvorfor du ønsker å bidra med det. 

6 kommentarer

ISELIN NILSEN

20.10.2014 kl.14:36

Du er vakker

studentfruen

20.10.2014 kl.18:05

Du er naturlig pen Gilan :)

Asma

20.10.2014 kl.20:24

Mashala malakam utrolig vakker <3 <3

Gilan

20.10.2014 kl.21:34

Gud så snille alle dere er, tusen takk! <3

Tanya Rose

21.10.2014 kl.14:29

Wow, du er så pen uten sminke. Du skriver at du ikke har perfekt hud, men hadde jeg hatt så fin hud som deg så hadde jeg også gått oftere uten sminke. :)

Gilan

24.10.2014 kl.11:54

Tanya Olsen: Åwh, syns du? tusen takk <3

Skriv en ny kommentar